A Halak jegyébe lépünk!

2017. február 16. 16:39 - Astronet, fotó: Northfoto
Ismerjük meg a jegy szülötteit!

2017. február 18-án lép a Nap a Halak jegyébe.

A Halak az Állatöv utolsó jegye. A karmikus asztrológia szempontjából nézve különleges és nehéz életfeladata van - lehetőségként ugyanis minden Halak szülöttjében megvan az igazi bölcsesség, az egyetemes szeretet megélésének képessége.

 


Misztikus jegy – nem feltétlenül vallásos, ám erős kapcsolatban van a transzcendens valósággal. Hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió – mind e jegyhez tartozik. A valóságot mágikusan érzékeli, képes meglátni a világban a sorsszerűség, az eggyé tartozás csodáját.
Lényének magva a bölcsesség
– ismeri az emberi vágyak természetét. Már egészen fiatal korától rendelkezik ezzel a cinikus bölcsességgel. Látja a dolgok fonákját, a státusz, a pénz, a hatalom világának visszásságát.
Pozitív aspektusában az egyetemes szeretet, az összetartozás létélménye tartozik ehhez a jegyhez
, negatív aspektusában ennek az ellentéte, a kiábrándultság, az álmok elvesztése.
A Halak azért születik erre a világra, hogy ráébredjen a képességeire, a tudására, és átadjon valamit a többieknek ebből, hogy tanítsa, és egyszersmind szolgálja őket.
A hétköznapokban, a természetét nézve igazi kaméleon, kiszámíthatatlan, spontán, sokak számára érthetetlenek a reakciói - nehezen lehet kiismerni. Hangulata változó, érzelmei könnyen elragadják. Gyengéd természet, nagyon empatikus, időnként túlságosan is átérzi mások sorsát – sokat szenvedhet ettől… Ugyanakkor ez az együttérzés nemesíti meg még jobban a jegyének tulajdonságait!
Felfogóképessége nagyon jó. Amit egyszer megtanult, azt nem felejti el. Szellemi tekintetben sokoldalú, több olyan képessége is van, amelyet nem is enged kifejlődni.
A Halak jegyében két bolygó uralkodik, a Neptunusz és a Jupiter. A Neptunusz túlérzékennyé teszi a jegy szülöttét.  A Halak félénk, békeszerető és igazságos.

Komoly buktató lehet ugyanakkor, ha a Halak túlságosan is elmerül az illúziók, álmok világában – ebben az esetben túlságosan magába fordul, és nem tudja hasznosítani az energiáit. Ilyenkor menekül a valóság és a másokkal való igazi kapcsolódás elől.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér