A hétvége horoszkópja: augusztus 12-13.

2017. augusztus 11. 15:24 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Nap és a Mars az Oroszlán jegyében áll - ez a teljesség jegye. Minden úgy alakul, ahogyan ön szeretné, a bolygók tényleg a kegyeibe fogadják önt. Mindent megkap, amit csak szeretne. Nyugodtan lehet bátrabb annál, mint amennyire szokott, akár öltözködésben, akár hajviseletben, akár a viselkedését illetően – főleg a szerelemben legyen egy kicsit rámenős!

 

 
Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Vénusz már a Rák jegyében áll. Vannak dolgok, amiket el kell majd intéznie, pedig egyáltalán nem tervezte. Tombol a nyár, ettől önnek is csak jó hangulata lehet. Mint mindig, most is sikerül megőriznie a spontaneitását, olyannyira, hogy ez másokat is cselekvésre sarkall. Anyagi értelemben sem kell félnie semmitől.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:
A Merkúr szemben áll a Neptunusszal. Sajnos nem minden megy annyira simán, mint ahogy eltervezte, késedelemre, halogatásra kell számítania. A legkevesebb, hogy lekési a hétvégi vonatot… Ne engedje elrontani a hangulatát, mert akkor a többieknek is kedvét szegi.


Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:
A Vénusz a Rák jegyében áll. Túl nagy hibát nem tud elkövetni, mindent ki lehet javítani. El kellene hinnie, hogy van olyan dolog, amelyben valóban ön a legjobb, a legokosabb és a legtapasztaltabb. Nincs szüksége arra, hogy ellentmondjon másoknak, és arra sem, hogy igazolja magát. Nem árt, ha a családjával egyezségre jut egy bizonyos kérdést illetően…


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér