A hétvége horoszkópja – július 15-16.

2017. július 14. 14:44 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

 Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:
Az Uránusz és a Mars kedvezőtlen fényszögben állnak egymással. Ez egy nagyon feszült bolygóállás, türelmetlenné tesz mindannyiunkat, a tűz elemhez tartozókat különösen… Próbáljon úrrá lenni az indulatain, különben könnyen előfordíthat, hogy aránytalanul és túlzóan reagál. A párkapcsolatában is legyen egy kicsit visszafogottabb, próbáljon meg alkalmazkodni a másikhoz. A Mars a sport bolygója is, legyen nagyon óvatos minden szabadidős tevékenységében, mert az Uránusz hajlamosítja a balesetekre.

 


Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:
A Mars és az Uránusz kedvezőtlen helyzete váratlan akadályokat, problémákat jelez, melyek elsősorban az otthonát, baráti körét érintik. Legyen óvatos a házi munka közben, kerülje a veszélyes helyzeteket, és figyeljen oda a szeretteire is. Egy barátja a segítségére szorulhat, megerősítheti a kapcsolatukat, ha most önzetlenül támogatja.


Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:
Az Ikrek jegyében áll a Vénusz, és kedvező kapcsolatban van a Jupiterrel. Ez valami rendkívül kellemes dolgot jelez a következő két napra! A Jupiter a Mérleg jegyében jár, jó hangulatot varázsol ön köré, ha ismerkedni szeretne, akkor most lesz alkalma erre is. A csillagok jelzése szerint összetalálkozhat valakivel, aki alaposan felforgatja az életét!


Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:
A Mars a Rák jegyében jár, de feszült kapcsolatban van az Uránusszal, mely a Kos jegyének végén áll. Sok türelemre lesz szüksége a következő két nap során, főleg akkor, ha valamilyen családi összejövetelen is részt kell vennie. A viták elkerülhetetlenek, de legalább próbálja higgadtan átértékelni a dolgokat, és ne engedje, hogy kiabálásig fajuljon a veszekedés.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér