A Kakas évébe lépünk!

2017. január 25. 11:59 - Astronet, fotó: Northfoto
Január 28-án beköszönt a kínai újév. Nézzük, mire számíthatnak az egyes jegyek szülöttei a keleti asztrológia szerint!

A Kakas éve következik a kínai asztrológiában. Ez az esztendő sokat ígér, de csak akkor, ha készek vagyunk megküzdeni a céljainkért. A Kakasok nagy elvárásokat támasztanak minden jeggyel szemben, ez az esztendő ezért elsősorban a fejlődésről szól. Ha képesek vagyunk még egy kicsit kitartani, ez az év beváltja a hozzá fűzött reményeinket, és a munkánk gyümölcse végre beérik.

Ide kattintva megtudhatja, melyik az ön jegye kínai asztrológia szerint!

 

Patkány
A Kakas éve eseménydúsnak ígérkezik az Ön számára. Bár lesz néhány mélypont, a leleményességének és talpraesettségének hála, Ön könnyedén veszi majd az akadályokat. Ha Ön egyedülálló, több  romantikus lehetősége is adódik: fontos, hogy hagyjon időt a szerelem kialakulására, és semmiképp se ugorjon meggondolatlanul fejest egy kapcsolatba. Ha Ön párkapcsolatban él, idén vagy az összeköltözés, vagy az új otthon megtalálása lesz a legfontosabb. A pénzügyi lehetőségei adottak lesznek ehhez, de csak akkor, ha képes együttműködni másokkal. 2017-ben előtérbe kerül a másoktól kapott, és a másoknak adott segítség, támogatás.

Bivaly
Az előző év gyors tempója nem kedvezett a megfontolt Bivalynak. Ha Ön ebben a jegyben született, akkor 2017-ben több szerencsés helyzetre és jelentős könnyebbségre számíthat. Ön szereti az állandóságot és a tervszerűséget – a Kakas évében a kitartó, alapos munka meghozza gyümölcsét! Ara viszont vigyázzon, hogy ne engedje magát kihasználni. A túlzott naivitása kellemetlen helyzetekbe sodorhatja. Az idén kezdődő párkapcsolatok tartósak lesznek, és a már meglévő viszonyok is tovább szilárdulnak.

Tigris
Ön jól boldogulhat az új esztendőben, ha képes fékezni lázadó természetét. Lesz alkalma megragyogtatni a tehetségét, ki tud teljesedni a hivatásában, és új munkahelyet is sikerül találnia, ha az a vágya. Ugyanakkor muszáj lesz alkalmazkodnia a szabályokhoz, másképp nem fog menni! A március és az őszi hónapok fontos változásokat hozhatnak a karrier területén. A párkapcsolata is jól alakul, de itt is az együttműködésen van a hangsúly.  Minden fontos döntést egyeztessen a párjával. A magányos Tigrisnek le kell győznie a bizalmatlanságát, meg kell nyílnia mások előtt – ha ez sikerül, akkor beléphet a szerelem az életébe.

Nyúl
A Kakas éve mozgalmasnak ígérkezik, és Ön nem fogadja nagy örömmel ezt a gyors tempót – ugyanakkor ha óvatos, és megfontoltan reagál a változásokra, akkor az újév váratlan örömöket tartogat Önnek! Alkalmas a következő esztendő arra, hogy továbbtanuljon, képezze magát, vagy szakmát váltson. Minden, aminek 2017-ben lerakja az alapjait, hosszú távon sikert hoznak az Ön számára. Bár a karrier területén számolnia kell nehézségekkel, a magánéletében egyértelműen pozitív fejleményeknek örülhet. Az egyedülálló Nyúl szerelmi esélyei főleg áprilisban, augusztusban és decemberben lesznek kiugróan magasak.

Sárkány
Az előző év csalódásai után végre kárpótolja a sors – a szerencse kegyeltjének érezheti magát az új esztendőben! Magasabb pozícióba kerülhet – ez több felelősséggel, ugyanakkor több pénzzel is jár majd. A barátai sokat segítenek majd Önnek a karrierje egyengetésében. Arra viszont figyelnie kell, hogy ügyesen hangolja össze a magánéletét a hivatásával. Ha elhanyagolja a szeretteit, az előbb-utóbb feszültségekhez vezet. Ha Ön egyedülálló, akkor fontos, hogy ne sürgessen semmit, hagyja, hogy a friss románc magától mélyüljön szerelemmé.

Kígyó
A Kakas éve nagyon is illik az Ön személyiségéhez, örül majd neki, hogy tervszerűen, kiszámíthatóan tud előre haladni. Mivel gyors tempójúnak ígérkezik az újév, fokozottan kell ügyelnie arra, hogy eleget pihenjen – ennek hiányában Ön nem tud jól teljesíteni! A költségvetését szoros kontroll alatt kell tartania – elképzelhető, hogy idén sok pénzt keres, ám a kiadásai is megnövekszenek. Néha úgy érezheti majd, hogy a pénz szinte kifolyik a kezei közül. Az egyedülálló Kígyók idén sok kalandba bonyolódhatnak, és egy sorsszerű találkozásban is részük lehet!


Ön szabadságszerető alkat, és rosszul viseli a Kakas évének tervszerűségét. Időnként úgy érzi majd, korlátok közé szorítják, ez pedig nyugtalanná, ingerültté tesz. Egy komoly kihívással meg kell birkóznia, ám a jutalom sem marad el. Ha az anyagi helyzete lehetővé teszi, idén utazzon el valahova. A nyaralás alatt olyan kalandokat élhet át, amelyekre szüksége van – és épp ezek azok, amelyeket hiányol a Kakas éve során… A családi összetartozás felerősödik az életében. Bármit is tervez, szüksége lesz a szerettei támogatására. Meglévő kapcsolatában a féltékenység szíthat viszályt, a friss kapcsolatok pedig a bizalmatlanság miatt hiúsulhatnak meg – kerülje el ezeket a hibákat!

Kecske
Munkahelyi változásokkal kell számolnia. Az átszervezések Önt is érinthetik, az új feladatköre kezdetben sok stresszel járhat. Önre is igaz viszont, hogy hosszú távú sikerek alapjait rakhatja le idén. Legyen kitartó, és a mostani munkájával megteremtheti az anyagi biztonságát. A nyári hónapokban egy hosszabb utazás, vagy költözés várható – a szerettei mindenben a segítségére lesznek. Ha ön tartós kapcsolatban él, akkor a Kakas éve az esküvő, vagy a  családalapítás ideje lehet!

Majom
A következő esztendő nagy lépést hozhat a személyes fejlődésében. Kissé lehiggad, és elmélyültebben szemléli az életet és benne önmagát. Kevesebbet tud improvizálni, nem talál „egérutat”, kénytelen lesz szembenézni a kihívásokkal, de ez hosszú távon a javára válik. Mivel most a fejlődés a kulcsszó, sokat profitálhat abból, ha továbbképzi magát, tanulásra adja a fejét. A barátai ebben az évben sokat segítenek önnek, főként a döntései helyzetekben nyújtott tanácsaikkal. Márciusban  és májusban új emberekkel ismerkedhet meg, és ezek az ismeretségek a szerelmet is elhozhatják az életébe.

Kakas
Itt az ideje terveket szőni, és mozgásba is hozni őket! Akár a karrier, akár a magánélet területén kezd valami újba, most kell kihoznia a legtöbbet a lehetőségekből. A munkahelyével kapcsolatban döntenie kell: itt akar dolgozni évek múlva is, vagy inkább váltani szeretne. Ha ez utóbbi mellett teszi le a voksát, akkor most sikerrel járhat, könnyedén találhat egy kedvezőbb lehetőséget. A szerelemben is dilemma előtt áll, ha Ön párkapcsolatban él, akkor is lesz „kísértésben” bőven része... Mindent összevetve remek, izgalmas év elébe néznek a Kakasok!

Kutya
Az év elején bekövetkező változások nyugtalaníthatják, ugyanakkor személyes sikerek is érik. Próbára teszi majd a következő időszak, de az újonnan szerzett tapasztalatai segíteni fogják a későbbi boldogulásban. A munkájának gyümölcse valószínűleg csak 2018-ban, a Kutya évében érik be igazán. Az idei év jelszava tehát a „türelem” lesz! Ön a megbízhatóság mintaképe, és a becsületességével egyesek visszaélhetnek majd. Szerencsére sok új barátságnak is örülhet majd, és az egyik ismeretségből akár életre szóló szerelem is kialakulhat!

Disznó
Idén még inkább sikerül kibontakoztatnia a tehetségét! A munkahelyén különösen sokat köszönhet majd a feletteseinek, akik bizalmat szavaznak önnek egy nehéz üggyel kapcsolatban. A kollégáival már kevésbé rózsás a helyzet, a munkahelyi intrikák sok feszültséget okozhatnak idén önnek. Márciusban, júliusban, vagy szeptemberben egy új hobbija váratlan szerelmet hozhat az életébe.

Lapozgató
Neil Somerville a kínai horoszkópok egyik legkiemelkedőbb nyugati írója. Az Édesvíz Kiadó gondozásában megjelent kötetéből Ön is megtudhatja, milyen változásokat hoz a kínai újév az életébe! 3290 Ft, Édesvíz Kiadó


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 1 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Alexandra Kiss
2017. február 25. 18:40

ez szép ha így van! http://kerdesek.hu

Astronet Piactér