A legfontosabb asztrológiai dátumok szeptember végéig - csillagjegyekre bontva!

2017. június 15. 08:41 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Lássuk, melyek a legkiemelkedőbb pillanatok a következő három hónapban!


Ha Ön a Kos jegyében született:

A Hold kellemes fényszögben lesz az Uránusszal július 12-én, kicsit talán engedi Önt bepillantani a jövőbe is. Alkalma nyílik valami komoly,  új dolgot felépíteni valakivel. Ez lehet a kedvese, egy jó barátja, egy befolyásos pártfogója, akivel akár augusztus végén már indíthatja is a közös munkát, ami az anyagi alapokat akár évekre is biztosíthatja az ön számára. Szeptember 3-án a Merkúr együtt fog állni a Marssal, elszánttá teszi Önt, és sok nyereséget hozhat.

 

Ha Ön a Bika jegyében született:

Álomszép órákat élhet meg a partnerkapcsolatában július 6-án. A Nap kellemes fényszögben kapcsolódik majd a Neptunuszhoz, és ön hódítani fog! A Merkúr és a Vénusz kedvező kapcsolata önre is átragad. Kevés szóval, nagy magabiztossággal nagyon meggyőző tud lenni. Szeptember 9-én nagyszerű képességei bontakozhatnak ki, komoly hatással lehet másokra. Vonzani fogja az embereket, könnyen meggyőz mindenkit, és ezzel elérheti azt, amiről mindig is álmodott.

Ha Ön az Ikrek jegyében született:

Július 7-e az ön napja lesz! A Merkúr és a Vénusz nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz, és varázslatos kisugárzást adnak önnek. Megnyerhet magának fontos embereket, és ez pénzt hoz a számlájára. Augusztus 11-én a Nap és a Jupiter kellemes kapcsolata majdnem mindent lehetővé tesz az ön számára. Nyerhet a szerencsejátékon, kaphat óriási értékű ajándékot, részese lehet egy örökségnek, vagy nagy szerelembe is eshet. Ami most kezdődik, az szeptember 13. körül komolyra fordulhat. A Vénusz és a Szaturnusz trigonba kerülnek egymással, ami páratlan érzését adja a közelségnek és a stabilitásnak a kapcsolatában.

 

Ha Ön a Rák jegyében született:

Július 31-én 17 óra 40 perckor a Vénusz belép az Ön jegyébe. Most valóban megélheti a családi boldogság egészen nagy pillanatát, jól kibeszélgethetik magukat, és nagyon közel kerülhetnek egymáshoz. Ez a boldog érzés elmélyül augusztus 12-én, amikor a Vénusz trigonba kerül a Neptunusszal. Most lelkileg is megérinthetik egymást, minden szó nélkül. Szeptember 22-én a Merkúr trigonban lesz a Plútóval, és ez mágikus kisugárzást ad önnek. Most ön dönt a munkahelyén, és vezető pozícióba kerülhet!

Ha Ön az Oroszlán jegyében született:

Július 18-án érvényesítheti nagyszerű művészi tehetségét. A Vénusz kellemesen kapcsolódik a Jupiterhez, páratlan szerencsés pillanatokat hozhat az Ön életébe. Pénzt és sok elismerést is hozhat a munkájában. Akár vezető pozícióba is kerülhet, ezt augusztus közepén meg is szilárdíthatja. A Mars kellemesen kapcsolódik Jupiterhez, tartja önnek a létrát a karrierjéhez. Bátor és optimista lehet, elérheti az álmait. Szeptember 15. körül, a Vénusz-Jupiter kellemes fényszögének hatásáraz utolsó ellenfeleit is le tudja győzni.

Ha Ön a Szűz jegyében született:

Július 4-én a Hold kellemes fényszögben lesz a Plútóval, hatalmi pozíciót kölcsönöz önnek a munkájában, és ezt ragyogóan ki tudja teljesíteni augusztus 23-án. A Hold és a Vénusz kellemes kapcsolatban van egymással, és különleges esélyekhez juttatja önt. Kövesse az érzéseit, ne hagyja, hogy bármit is bebeszéljenek önnek. E közben talán egy szívet is megnyerhet, aki hű barátja lesz. Szeptember 28-án a Hold kellemes kapcsolatban lesz a Vénusszal, nagyszerű lehetősége nyílik a pénzkeresetre.

Ha Ön a Mérleg jegyében született:

A Jupiter a Mérleg jegyében áll, a szerencse „kibérelte” az ön jegyét. Július 14-én a Merkúr kellemes fényszögben lesz a Jupiterrel, egy felismerésre juttatja, ami tartósan fellendíti az anyagi helyzetét. Ez kerül érvényre augusztus 30. körüli is - ekkor a Jupiter és a Hold szeretnivaló, vidám természetét még jobban kihangsúlyozza, ami meghódítja az embereket, és meggyőzi őket az ön terveinek helyességéről.

Ha Ön a Skorpió  jegyében született:

Nem panaszkodhat ezen a pazar nyáron a mély, bensőséges, boldog pillanatok hiányára.  A Hold és a Plútó jó fényszöge augusztus 23-án igazán kivételesen szerencsés helyezetket teremthet az életében! Mély közelség alakul ki ön és egy ismerőse között, ez lehet szerelem, de őszinte barátság is - az illető szeptember 22-én, egy másik kivételes helyzetben hathatósan támogatja önt!


Ha Ön a Nyilas jegyében született:

A Vénusz kellemes fényszögben áll a Jupiterrel július 18-án, és varázslatos kisugárzást ad önnek. Ezzel meghódíthat egy embert, akihez már hosszú ideje vonzódik. Önnek kell tudnia, hogy ebből mi lesz… A Nap kellemesen kapcsolódik a Szaturnuszhoz augusztus 13-án – ez tartós szerelmi boldogságot jelez!  A Mars szeptember 2-án kellemes fényszögben lesz az Uránusszal. Nagyon szenvedélyes lesz ez az időszak, a vad, a heves érzelmek ideje.

Ha Ön a Bak jegyében született:

Ön nagyon kiegyensúlyozott lesz, nyugodt, elégedett is lehet magával, és a világgal. Használja ki július 3-án a tökéletes egyensúly állapotát, amit a Nap és a Hold kellemes fényszöge ajándékoz majd önnek. Most a családi összetartás boldogságát élvezheti, szeretik, csodálják önt és hallgatnak önre. Ha talán még maradtak volna régi, negatív érzelmei, augusztus 27-én a Hold kellemes fényszögben lesz a Neptunusszal, lehetőséget nyújt önnek arra, hogy békét teremtsen a környezetében. Élvezni fogja majd szeptember 9-én a Nap és a Plútó kedvező kapcsolatát, ennek hatása alatt sikerül még jobban összekovácsolódniuk.

Ha Ön a Vízöntő jegyében született:
 Július 24-én a Merkúr kellemes fényszögben kapcsolódik az Uránuszhoz. Nagyszerű ötleteké ad önnek, ami sok mindent teljesen meg tud változtatni az életében. Egy szerencsés véletlen folytán összetalálkozhat olyan emberekkel, akik támogatják önt, ami augusztus 21-én végleges áttöréséhez vezethet – ez nagyon sok pénzt hozhat önnek. Szeptember 18-án kiépítheti a sikereit. A Vénusz kellemes fényszögbe kerül az Uránusszal, ekkor senki sem tud önnek ellenállni.

Ha Ön a Halak jegyében született:

Ön zseniális üzleti érzékkel rendelkezik. Július 6-án a Nap kellemes fényszögben lesz a Neptunusszal, szilárd belső bizonyosságot ad önnek, ötleteit pénzre tudja váltani. Augusztus 9-én a Hold és a Vénusz kellemes fényszögben találkozik egymással, ezáltal még sikeresebb lehet. A szerencsés pillanat fontos találkozást jelez egy emberrel, aki értékeli majd az ön rendkívüli tehetségét, de csak szeptember 14-én fogja felismerni a nagyszerű lehetőséget, ami üzletet hoz önnek - ekkor a Hold találkozik jó fényszögben a Marssal.

www.nemethagi.com


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér