A Majom évébe lépünk!

2016. február 2. 18:00 - Astronet
Február 8-án beköszönt a kínai újév. Nézzük, mire számíthatnak az egyes jegyek szülöttei a keleti asztrológia szerint!

A Majom éve következik a kínai asztrológiában. Ehhez a jegyhez tartozik az aktivitás, a vállalkozó kedv, a mozgékonyság, a változékonyság, a kimagasló intelligencia, az érzelmek racionális megélése.

 


A Majom években általában nagy jelentőségű események következnek be a világpolitikában és a tudományok fejlődésében egyaránt. A Majom intellektuális erőket mozgósít a világban, így segítve a régóta folyó kutatások sikerét. Személyes életünkben többnyire pozitív változások várhatóak ebben az esztendőben – a Majom segítségével megvalósíthatjuk régóta dédelgetett álmainkat, sikerre vihetjük terveinket. Mindannyiunkra jellemző lesz, hogy könnyebben alkalmazkodunk majd a változó körülményekhez, mint egyébként.

Nem tudja, melyik csillagjegyben született? Használja kalkulátorunkat!
 
 
Patkány
Az ön számára különösen kedvező lesz az idei év. Optimizmusának és határozottságának köszönhetően könnyen eléri majd a céljait. A befektetett munka most végre meghozza gyümölcsét, anyagilag is jól alakul ez az esztendő.  A magánéletére is a harmónia lesz a jellemző, és még az is elképzelhető, hogy idén bővül a család...
 
Bivaly
Nagyszerűen alakul az új esztendő az ön számára – bár 2015 gyakran hozott nehéz helyzeteket, most végre jobbra fordulnak a dolgok… A munkahelyén elismerésben lehet része, és a magánéletében is pozitív fejlemények várhatóak.  Ha ön egyedülálló, akkor a Majom éve elhozza az ön számára a szerelmet! 2016 az útkeresés éve, most tudja lefektetni a jövője alapjait.
 
 
Tigris

Nehéz év vár a jegy szülöttére. A munkájában és a magánéletében is problémákkal kell szembenéznie, ám ön erős és céltudatos, könnyedén veszi az akadályokat. Fontos, hogy minden helyzetben megőrizze a hidegvérét - a meggondolatlansága ugyanis ebben az évben különösen kellemetlen következményekkel járhat.  Próbáljon kompromisszumos megoldásokat találni!
 
Nyúl
Sok próbatétel vár idén önre, de mindig számíthat majd a barátai és a családtagjai segítségére! Az anyagiak terén adódhatnak problémák, ám ezeket sikeresen megoldja, és az év második felében nagy lépéseket tehet előre a karrierjében. A párkapcsolatába harmóniát és boldogságot hoz a Majom éve!
 
Sárkány
 
A változások éve lesz az idei az ön számára. Új kihívásokat keres, és számtalan lehetősége adódik az előrelépésre. Fontos, hogy ne bízza el magát, és ne vállaljon túl nagy kockázatot! Ha ezt el tudja kerülni, akkor anyagilag nagyon jól alakul ez az esztendő. A családi élet és a párkapcsolata sok örömet tartogat az ön számára.
 
 
Kígyó
 
Izgalmas év elé néz a jegy szülötte. Baljóslatú és szerencsés bolygóállások is befolyásolják majd 2016 eseményeit, de amikor a legnagyobb szüksége lesz rá, váratlanul segítséget kap majd valakitől… Ön a legnagyobb sikert akkor érheti el, ha a megérzéseire hallgat, ezek pontosan megmutatják a helyes utat.
 

Idén minden úgy alakul, ahogy azt korábban eltervezte. Az események felgyorsulnak, és mivel ön lendületes, szenvedélyes alkat, ez igencsak a kedvére való… A munkahelyén komoly sikereket könyvelhet el, és ha állást szeretne váltani, annak is most jött el az ideje! Bár az ön számára nagyon fontos a szabadság, és rosszul viseli a kötöttségeket, a Majom évében találkozhat valakivel, aki mellett boldogan lemond a függetlenségéről.
 
Kecske
Az ön számára is sok változást hoz a Majom éve. Bár ön mindennél többre becsüli a nyugalmat és a biztonságot, most mégis új kihívásoknak kell megfelelnie. Higgyen magában, sikerrel veszi majd az akadályokat. A magánéletében is örömteli fejleményekre számíthat: esküvőt, vagy egy új családtag érkezését jelzik a csillagok!
 
Majom
2016-ban igazán elemében lesz. Gyors észjárásának köszönhetően remekül tud élni a kínálkozó lehetőségekkel – ezekből pedig nem lesz hiány, mert szerencsés bolygóállások könnyítik meg az életét! Jó lenne, ha egy kicsit elengedné magát, és a szeretteire hagyatkozna, remek tanácsokat kaphat tőlük. A csillagok jelzése szerint idén több új barátot is szerezhet, ha pedig egyedülálló, akkor a szerelem sem kerüli el!
 
Kakas
Idén több olyan helyzet is adódhat, amikor gyorsan és higgadtan kell döntenie. A pénzügyek terén kedvezően alakulnak a dolgai, ám a magánélete már nem lesz ennyire felhőtlen. A problémák megoldásához a kulcs az őszinteség!
 
Kutya
A Majom éve sok izgalmas fordulatot tartogat az ön számára. Elképzelhető, hogy idén állást vált, ahogy az is, hogy a jelenlegi munkahelyén léptetik elő. Ám arra vigyáznia kell, hogy a szeretteire is szánjon elegendő időt és figyelmet.
 
Disznó
Összességében pozitívan alakul az ön számára ez az esztendő. Komoly sikereket könyvelhet el a munkahelyén, főként, ha képes csapatban dolgozni, és együtt működni másokkal. Ön őszinte és egyenes, ám néha kicsit naiv – a Majom évében igyekezzen megválogatni, kit avat a bizalmába, különben csalódás érheti!

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér