A Mars együtt áll a Neptunusszal

2017. január 4. 17:00 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Nehezen találjuk a helyünket ez alatt az időszak alatt!

Január 6-ig a Mars együtt áll a Neptunusszal.

A Mars az energia, az előrehaladás bolygója. A Neptunusz az átláthatatlanság, a zűrzavar, a csúszás, a leplezések, az illúzió bolygója.

Nem igazán alkalmas az idő arra, hogy új dolgokba kezdjünk. Ne csodálkozzunk azon, ha nem, vagy nehezebben tudjuk keresztülvinni az akaratunkat, és nem szabad fontos döntéseket sem hoznunk most. Növekszik az olyan személyek nyomása, akik megpróbálnak kihasználni bennünket. Ez az időszak alkalmas az igazán önzetlen jótékonysági munkákra sem.

 

A Mars a gyulladás bolygója, a Neptunusz a levegőben terjedő fertőzéseket jelzi. Jobban kell vigyáznunk magunkra, kevesebb már az energiánk.

A Mars ingerlékenyebbé, lehangolttá tesz bennünket. Lehet, hogy csak egyszerűen azt fogjuk érezni, hogy mások vagyunk, mint a többiek, minden különösebb ok nélkül.

Arra is kellene vigyáznunk, nehogy téves illúziók fogságába kerüljünk. Bármit is teszünk, azt csak a legkisebb hátsó szándék nélkül tegyük. Igyekezzünk megkeresni helyünket az adott közegben, gondoljuk át mit tehetünk még magunkért, és a környezetünkben élőkért.

Ez a bolygó együttállás titokzatos és hatalmas erőt is kölcsönöz nekünk, amivel megfoghatjuk embertársaink szívét, és ez rendkívül értékes tulajdonság!


 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!



Astronet Piactér