A Skorpió és a pénz

2016. november 16. 09:15 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Hogyan juthatnak pénzhez a legkönnyebben a jegy szülöttei? Németh Ági írásából megtudhatod, hogyan dolgozik az asztrológus!
Hogyan dolgozik az asztrológus?

A horoszkóp anyagi javakat jelző területe

Amikor pénzügyekről kérdezik az asztrológust, mindig azt a jegyet tesszük mikroszkóp alá, amelyik jegyben a második ház csúcsa található.

 

Nézzük a Skorpió jegyét, vagy ha a horoszkóp Ascendense a Skorpió jegyében áll:

Akkor a második ház csúcsa nagy valószínűséggel a Nyilas jegyébe fog esni. Ha itt bolygó áll, jelentős mértékben befolyásolja majd a pénzkeresés lehetőségeit. Ha ez olyan bolygó, mely harmonizál a Nyilas jegyével, és jó fényszöget is kap, és még előre is halad, akkor feltételezhetjük, hogy a horoszkóp tulajdonosának nem lesznek az életében anyagi gondjai.

Második lépésben vizsgáljuk a Holdat. Ha a Hold a számára megfelelő jegyben, és sorsterületen áll, valamint jó fényszöget kap az úgynevezett gazdagságot jelző bolygóktól – ilyen például a Jupiter és a Vénusz -, akkor ez ráerősít arra, hogy a horoszkóp tulajdonosa mindig meg fogja tudni teremteni magának azt a vagyont, ami számára elégséges a boldog élethez.  Nem kell félnie a szegénységtől.

A következő kérdés természetesen az lesz majd, hogyan jut hozzá ehhez a vagyonhoz?

Itt már szükség van némi asztrológiai alapismeretekhez, az uralmi rendszer ismeretéhez.

Minden jegynek és minden háznak – sorsterületnek – van saját uralkodó bolygója. Jelen esetben a pénzügyeket, vagyoni helyzetet jelző terület uralkodó bolygója a Jupiter.

Ha a második ház uralkodó bolygója, a Jupiter áll a második házban, a Nyilas jegyében, akkor a horoszkóp tulajdonosa saját maga szerzi meg a vagyonát, saját munkája, kellő igyekezete révén szerezhet vagyont.

Ha a Skorpió érdekeltségű emberek Jupitere a Skorpió jegyében, vagy az Ascendens jegyében, vagy a Nap jegyében áll, akkor a horoszkóp tulajdonosa váratlanul juthat mindig vagyonhoz, vagy nem kell érte megdolgoznia.

Ha a második sorsterületen, jelen esetben a Nyilas jegyében, az Ascendens uralkodó bolygója, vagyis a Plútó vagy a Mars áll, akkor a horoszkóp tulajdonosa képes lesz növelni saját gazdagságát. Mondhatnánk úgy is, hogy saját igyekezetével, saját verejtékével, két keze munkájával, találékonyságával lehet sokkal gazdagabb, mint amilyennek született.

Ha ezt a bolygót a második ház uralkodója fényszögeli, jelen esetben a Plútó vagy a Mars jó fényszögben áll a Jupiterrel, akkor a saját tőkéjének fejlesztésével, megszerzett vagyona hozzáértő kezelésével, kereskedelemmel, külkereskedelemmel növelheti vagyonát.

Ha a második ház uralkodó bolygója, - jelen esetben a Jupiter – kapcsolódik a harmadik sorsterülete uralkodójával – jelen esetben a Szaturnusszal – akkor egy jó szomszéd, vagy egy jó rokon, vagy a testvére segít neki majd megszerezni a vagyonát. A harmadik sorsterület kapcsolódik az utazással is, így lehetséges, hogy szállítással, utak szervezésével, utazással keresi a pénzét.

Ha a második sorsterület uralkodója – jelen esetben a Jupiter – a születési horoszkóp IV. sorsterületén, vagyis a családdal kapcsolatos jegyben áll  (a Skorpió érdekeltségű emberek esetében ez a Vízöntő jegye), akkor a horoszkóp tulajdonosának a családja fog segíteni a vagyona felépítésében. Növelheti vagyonát azzal is, ha földet vásárol, bérel, használ, avagy hagyatékokkal is. Növelheti vagyonát a felmenő ági rokonsága majdan ráhagyandó tőkéjének hozzáértő kezelésével, vagy egy, a felmenő rokonától esetleg kölcsönkapott pénzével.

Ha a második ház uralkodója a horoszkóp 5. sorsterületével kapcsolódik – jelen esetben a Jupiter akkor a Halak jegyében áll – akkor a horoszkóp tulajdonosa szerencsejátékok által is pénzhez juthat. Vagy valamilyen jelentős megbízás révén (például nagykövet, politikus, stb). Szerezheti vagyonát a vendéglátással is, főleg ha azt saját vállalkozásában űzi.


Ha az anyagi javak uralkodó bolygója – jelen esetben a Jupiter – a horoszkóp 6. sorsterületére esik, akkor a horoszkóp tulajdonosa kitűnő alkalmazottakra számíthat, és komoly nyereségre az alkalmazottak munkájából. Jelentős összeghez juthat földjeinek bérbeadásával, járadékkal. Meggazdagodhat kisállatok tenyésztéséből, tartásából is.

Miután a 6. ház az egészséggel is foglalkozik, a horoszkóp tulajdonosa alkalmas orvosnak.

Ha a második sorsterület uralkodója – jelen esetben a Jupiter –a születési horoszkóp VII. házában áll, vagy annak uralkodójával van jó fényszögben, akkor a horoszkóp tulajdonosa számíthat arra, hogy jól fog házasodni, és házastársa segítségével hatalmas vagyonra tehet szert.

Miután a VII. sorsterület a joggal és a szerződésekkel is kapcsolatban áll, így a horoszkóp tulajdonosa keresheti pénzét, mint jogász, vagy ügyvéd is. Ha kereskedő a foglalkozása, nagyon jó üzleteket köthet majd.

Ha a pénzügyek uralkodója – jelen esetben a Jupiter – a 8. sorsterületen áll, akkor a horoszkóp tulajdonosa, komoly örökséget kaphat, vagy a házastársa vagyona lesz nagyobb, mint a sajátja, és ezáltal gyarapodhat a vagyona. Mondhatnánk úgy is, hogy mások pénzével tud gazdagodni.

Ha a pénzügyeket jelző terület uralkodó bolygója a születési horoszkóp 9. sorsterületén található, akkor komoly bevételekre számíthat, ha külkereskedelmi területen dolgozik. Támogathatják őt a házastársa rokonai is. De akkor is jelentős vagyonra tehet szert, ha a lelkészi pályát választja.

 

Kérdésed van a horoszkópoddal kapcsolatban? Keresd szakértőnket! www.nemethagi.com

 


 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér