A szerelmes Bak

2016. december 29. 11:56 - Astronet, fotó: Northfoto
Lássuk, hogyan éli meg a szerelmet a jegy szülötte!

Nem könnyű a Baknak kapcsolatot létesíteni - szerető szívű és szeretetre vágyik, ám jól megméri, hogy kivel barátkozik, kit enged magához közel.

 

Ez a kissé hűvös távolságtartás gyakran első pillanatra feltűnik a kívülállónak. A Bak kötelességtudó, felelősségteljes, hagyománytisztelő és családcentrikus. A szeretteit soha nem hagyja el - ez szélsőséges esetekben sajnos nehézséget is okozhat, mert a Bak a rossz, szeretet nélküli házasságban is inkább benne marad évtizedekig, minthogy válásra adj a fejét...
A Bak szeret irányítani a párkapcsolatban. Ha férfi az illető, akkor ennek megnyilvánulása teljesen egyértelmű, bár életkortól függ. A 20 éves Bak-férfi valószínűleg még kissé tétova útkereső, ám idővel beérik a személyisége, és nagyon határozott elképzelései lesznek az igazi férfiasságról, a nemek szerepéről, és arról, hogy neki férfiként mit kell letennie az asztalra. A párjától támogatást és gyengédséget vár.
Ha nő az illető, akkor mindez sokkal bonyolultabb. A Bak nő, bár pontosan tudja, mit akar, rendkívül nőies alkat. Finom öltözködés, báj, stílus jellemzi, tisztában van vele, mit jelent "a kevesebb néha több" elve... Elegáns csábító, aki úgy tudja elérni a céljait, hogy közben nem tűnik erőszakosnak. A saját ötleteit adja a férfi szájába, és közben elámul a partnere éles eszén... Semmiképp sem egy naíva viszont - a Bak nő acélozott páncéllal született.


Van valami azonban, ami férfiban és nőben egyaránt közös: a Bak szülötte olyan partnert keres, aki képes felszabadítani énjének gyermeki részét; aki előhozza kreatív képességeit; aki megtanítja bízni az életben.

Lapozgató

Liz Greene Szerelmesek asztrológiája című könyvéből még jobban megismerheted a szerelmes csillagjegyeket! (Bioenergetic Kiadó)


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér