Aszcendens horoszkóp (2)

2012. január 11. 11:30 , Legutóbb frissítve: 2012. január 6. 00:00
Az aszcendens jelöli azt az énünket, amit mások látnak belőlünk először, a deszcendens pedig azt, hogyan lehet viszonyulni hozzánk, hogyan vagyunk képesek mi viszonyulni másokhoz.
A Szűz aszcendensű ember mindenben jó, ami praktikus észjárást igényel, konkrét, mérhető és ésszerű alapokon nyugvó eredménye van. Ezzel szemben nem túl erős az olyan területeken, amelyek irracionális alapokon nyugszanak, túl sok közük van a megfoghatatlanhoz, túl sok bennük a kockázat és veszélyes.

Szűz aszcendens - Halak deszcendens

Szakmailag elhivatott, kompetens és megbízható. Ezek a tulajdonságok és a jellemedből adódó elővigyázatosság nagyon sikeressé tehetnek. Kos Szűz aszcendenssel Alaposan gondold át, mielőtt nagy változtatásba kezdenél a munkával kapcsolatban. Különösen akkor, ha önállóságra törekszel. Nyugodtan hozz bátor döntéseket, de most a tudatosság és a józanság vezéreljen, ne pedig az eufória. Bika Szűz aszcendenssel Ha párkapcsolatban élsz, figyelj jobban a párodra! Minél kedvességed és együtt érző képességet sokat lendít majd a kapcsolatotokon. Ne hanyagold el a szakmai kapcsolatotokat sem, sőt, most lehetőséged van újakat is kötni. Ikrek Szűz aszcendenssel A Mars támadóvá, ellenségessé tesz, amitől a környezetedben élők frusztrálttá válnak. Figyelj oda erre, és maradj tapintatos másokkal szemben. Így sokkal nagyobb esélyed van arra is, hogy érdekes emberekkel köss ismeretséget. Rák Szűz aszcendenssel A nagy munkahelyi változtatások előtt mérlegelj. Az önálló vállalkozás vagy szabadúszás csak akkor működhet jól, ha a bátorságodat tudatosság és józanság vezérli. Nem szabad, hogy elragadjon a hév. Oroszlán Szűz aszcendenssel A párkapcsolat területén nem megy minden zökkenőmentesen. Különösen akkor kell jobban figyelned a párodra, ha a spontaneitás helyett mára a rutiné a főszerep az életetekben. Gondoskodj a szikráról! A családdal kapcsolatban a kompromisszum legyen a kulcsszó. Vegyél erőt magadon!
 
Szűz Szűz aszcendenssel Sajnos, nem vagy az a visszafogott fajta, ha az érdeklődési területekről vagy az elképzeléseidről kell beszélned. Mégis inkább fogd vissza a támadásra kész énedet, mert a legtöbb esetben csak értelmetlen vitáról lenne szó, ami nem vezet semmire. Mérleg Szűz aszcendenssel Hajlamos vagy arra, hogy túlpörgesd magad fizikailag, pedig jobb lenne a biztonságos határon belül maradni. A fölösleges energiáidat fordítsd inkább a családi életed alakítására, ahol nagy szükség van arra, hogy harmóniát és a stabil légkört alakítsatok ki. Skorpió Szűz aszcendenssel A Napnak és a Merkúrnak köszönhetően könnyen áttekinthetővé válik az anyagi helyzeted, így lehetőséged van többet foglalkozni a pénzügyekkel. A család és párkapcsolat területén sem lehet okod panaszra. Foglalkozz többet a szeretteiddel. Nyilas Szűz aszcendenssel Néha hangadó vagy, máskor túlzottan gyanakvó, amit sem a kollégáid, sem a családod nem visel könnyedén. Jobban jársz, ha a munkahelyen inkább visszafogott üzemmódba kapcsolsz, főleg akkor, ha a kemény munkáról van szó. Bak Szűz aszcendenssel Ha úgy érzed, tyúklépésekben haladsz felfelé a munkahelyi szamárlétrán, gondolj arra, hogy ezek a lépések kicsik ugyan, de annál biztosabbak. A munka persze nem minden. A Vénusz és a Mars a szerelmi életedről gondoskodik, illetve hozzásegítenek a boldogsághoz. Vízöntő Szűz aszcendenssel Megengedheted magadnak az álmodozást, de közben ne veszítsd el a lábad alól a talajt. Jól tennéd, ha az álmok kergetése helyett a pénzügyi életedre és az egészségedre is odafigyelnél. Halak Szűz aszcendenssel Olyannyira erős benned az elhatározás, hogy előretörj, hogy észre sem veszed, mennyit használod a könyöködet. Jobban tennéd, ha visszafognád magad. Érdemes lenne a munka mellett a barátaiddal is többet foglalkozni.

Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér