Az Ikrek nő és a szerelem

2017. június 6. 16:59 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Játék, vagy komoly? Flört, vagy szerelem? Az Ikrek jegyében született hölgyeknél sosem lehet tudni! Mindent szeretnének, és sokat is adnak, ám ritkán lehetünk biztosak bennük.

Az Ikrek-nő vidám, éli az életét, hol egyedül, hol kettesben - egyedül is remekül érzi magát. A testi szerelemben nem nagyon ismer tabukat.

Sok szabadságot ad a kedvesének, mindent, amit a másik akar, és mindent, amit a másik el tud fogadni. Ugyanakkor az Ikrek-nő tudja, mit jelent a hűség…

 

Szeret játszani a tűzzel. Ígérget, aztán másképp dönt, nem ad magyarázatot, majd újból feltűnik… Mindennek kész megfizetni az árát, mert külön tudja választani a szerelmet a szextől.
Képes várni a jobbra, az igazira.  Egy egyéjszakás kaland számára csak testi vágyai kielégítését jelenti. Nem lát bele többet, mint ami az a valóságban.

Az Ikrek-nő nem viseli el az unalmat, körülötte mindig történik valami.  Szeret flörtölni, és szórakozni is – de csak addig, amíg nem érkezik az életébe egy olyan férfi, aki megérdemli, hogy az Ikrek-nő felvállalja a családanya szerepét. A vidám, könnyelműnek hitt hölgyből szolid feleség lesz!

Az Ikrek hölgy kedvese nem lehet féltékeny-típus. Képesnek kell lennie arra, hogy jó arcot vágjon a rossz játékokhoz is. Képesnek kell lennie arra, hogy egész éjszakán át bulizzon. Fontos, hogy benne legyen az Ikrek-nő szeszélyes terveiben, ötleteiben. De persze legyen elég erős ahhoz is, hogy biztonságot teremtsen olykor kissé csélcsap partnerének.
Ha valaki ezen feltételeknek képes eleget tenni, akkor biztos lehet abban, hogy csodálatos társat nyer magának. Nem lesznek unalmas esték, nem kell állandóan a tévé előtt ülni.

Vigyázat! Az Ikrek jegyében született hölgy mestere a szavaknak, főleg a mellékesen odavetett, tűszúrásnyi megjegyzéseknek.

www.nemethagi.com


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér