Bika horoszkóp 2013

2012. december 9. 20:43
A 2013-as esztendő a nagy próbatételek, a változás és az útkeresés éve lesz.

Tiltott szerelemmel, vagy kétes üzleti tervekkel kezdődik számodra a 2013-as év – a vérmérsékletedtől és korodtól függően ezek a veszélyek leselkedhetnek most rád.

A karrier házában járó Mars érleli ambícióidat, de nem nagyon válogat az eszközökben. Legyél mértéktartó és soha ne folyamodj törvénytelen eszközökhöz. Bálint napkor remekül mulathatsz kedveseddel.

 
Tavasz elején a barátság házában járó öt bolygó nagy változásokat hozhat, akár teljes baráti körödet lecserélheted. Ez egy új életszakasz kezdete, most másféle kihívások várnak rád, és ehhez új támaszok, új barátok kellenek.

Munkahelyeden megvan a veszélye annak, hogy szinte már mindenki helyett neked kell — ha nem is dolgoznod — de gondolkoznod.

Májusban uralkodó bolygód, a Vénusz a Bikába lép, és ez egyaránt lehetőséget teremt a szerelemre, szépülésre, társasági életre. Nyár elején lelkileg különösen megterhelő időszakot élhetsz át a hónap elején, ha netán magányos lennél.

Akkor is úrrá lehet rajtad az elkülönülés, félrevonulás utáni vágy, ha párkapcsolatban élsz. Nem csoda, hiszen frissülésre, megújulásra van most szükséged.

Nyár közepén mintha álmodoznál – legalábbis ami a karrieredet illeti. Semmiképp se dőlj be az üres ígéreteknek, vagy puszta álmoknak. Egzisztenciális váltás helyett inkább próbálj meg a nyilvános kapcsolataidon változtatni.

Augusztusban pénzügyek miatt kerülhet sor heves vitákra valamely családtagoddal, de egy kis taktikázással, és némi kedvességgel még megmentheted a kapcsolatot a végső szakítástól, amennyiben az tényleg fontos számodra.

Ősz elején szinte állandóan hadban állsz majd a feljebbvalóiddal. A harc egyébként nem teljesen értelmetlen, mert a következő vezetőváltáskor te már sokkal jobb helyzetből indulhatsz.

Valakire nagyon mély benyomást teszel a környezetedben. Talán egy új szerelem hajnala ez, de a Szaturnusz hatás miatt valószínűbb, hogy gyümölcsöző munkakapcsolat, hűséges baráti viszony alakul a dologból.

Év végén táncra, mulatságra, szerelemre és jó ételekre van kilátásod, de ne számíts könnyű időszakra, mert munka is lesz bőven. A hónap elejét használd fel bonyolultabb feladatok megoldására.

Az Astronet ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és friss infókért!


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér