Boldogságkristályok - a csillagjegyed szerint

2017. február 28. 14:32 - Astronet
A különleges ásványok és féldrágakövek képesek visszaállítani a test és lélek egyensúlyát. Attól függően, hogy melyik csillagjegyben születtünk, más és más kristályt ajánlott viselnünk!

Ha Ön a Kos jegyében született, akkor állandóan a versenyhelyzeteket keresi. A Lazulit nyugalmat hoz az életébe, és segít önnek abban, hogy több megértéssel, elfogadással forduljon mások felé.

 


Ha Ön a Bika jegyében született, akkor ön időnként kissé nehézkes, rosszul viseli a változásokat. Az Achát erőt és lendületet ad az újrakezdéshez.
Ha Ön az Ikrek jegyében született,  akkor nehezen összpontosít egy feladatra, hajlamos a figyelme elkalandozni, ezzel bennünk az energiáit is szétforgácsolja. Az összeszedettség elérésében segít a Jáspis, amely a negatív energiákat is elnyeli.
Ha Ön a Rák jegyében született, akkor időnként teljesen elveszíti az önbizalmát, emiatt nehezen lép, amikor szükség lenne rá. A Jáde bátorrá és magabiztossá tesz, és védi az aurát a negatív hatások ellen,
Ha Ön az Oroszlán jegyében született, akkor ön igen népszerű, ám kissé naiv, ezért sokan kihasználják. A citrin segít a tisztán látásban, és megvéd a negatív hatásoktól.
Ha Ön a Szűz jegyében született, akkor bizony lehetséges, hogy túlságosan nagy elvárásokat fogalmaz meg önmagával szemben, tökéletesség- és munkamániás.  A Lapis lazuli oldja a stresszt, és harmóniát hoz az életébe.
Ha Ön a Mérleg jegyében született, akkor a harmóniát mindennél többre értékeli, ám időnként "fel kellene vennie a kesztyűt". Ebben segít önnek a borostyán.
Ha Ön a Skorpió jegyében született, .akkor ön spirituálisan nyitott, ám az érzékenysége miatt a negatív hatásokkal szemben is védtelen. Az ametiszt megvédi ezektől! Talizmánként nyugodtan tehet egy miniatűr angyalt a pénztárcájába, ettől szerencsét remélhet.
Ha Ön a Nyilas jegyében született, akkor ön szívesen keres új utakat és megoldásokat. Ebben segít önnek az akvamarin! Egy rubinból, vagy tűzopálból készült medál is segítheti önt a harmónia megtalálásában.
Ha Ön a Bak jegyében született,  akkor nehezen vállalja fel az érzéseit. A rózsakvarc abban segíti, hogy meg merje nyitni a szívét, és igazán boldog lehessen. Önnek energetikailag az is jót tesz, ha minél több növényt tart a lakásában.
Ha Ön a Vízöntő jegyében született, a kötődéssel vannak problémái - a szabadságvágya okoz ebben gondokat. A türkiz segít önnek abban, hogy harmonizálja a párkapcsolatát.Önnek az is nagyon jót tesz, ha éjjel nyitott ablaknál alszik.
Ha Ön a Halak jegyében született, akkor mindig a megérzéseire kellene hallgatnia. A holdkő erőt ad önnek a cselekvéshez!

Lapozgató

A népszerű Kristálybiblia harmadik kötetében a szerző, Judy Hall több mint 250 új generációs, magas rezgésű követ mutat be, amelyek a gyógyítás és átalakulás szolgálatában állnak.

 

A kövek közt akadnak ritka ásványok, máshol be nem mutatott ezoterikus tulajdonságokkal.(Alexandra Kiadó)


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér