Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés április 17-23.

2017. április 17. 07:25 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés minden jegynek a 16. hétre.

A Vénusz előre halad már, és a hét elején a legkedvezőbb kapcsolatban lesz a Marssal - ez szerelmet és egymásra találást jelez. A Nap és a Szaturnusz újra kedvező fényszögben vannak, ez tartást ad nekünk.

 

Ezek a kellemes fényszögek segítenek bennünket a magánéletünkben és a hivatásunkban is. Szerelmet érezhetünk első látásra, és akár egy régi szerelmünk is újra éledhet…

A Vénusz az anyagi jólét bolygójaként is sokat tehet értünk.  A karrier területén inkább a Szaturnusz és a Nap kapcsolata visz előbbre bennünket.

A Merkúr azonban még mindig hátrál, ezért legyünk nagyon megfontoltak szerződések aláírásakor, hosszú távú terveink megvalósításában. 

Április 21-én pénteken, a Vénusz ismét kedvezőtlen kapcsolatban lesz a Szaturnusszal, ez ebben az évben már harmadszor fordul elő. Ha az előző két „leckét” nem sikerült megtanulnunk, nem oldottuk meg a párkapcsolati problémáinkat, akkor most egyre komolyabb szerelmi válságba sodródhatunk.

Most ismét kapunk lehetőséget arra, hogy rendezzük a hibáinkat, korrigáljunk, ne várjuk meg, míg nagyon kiéleződnek a dolgaink.  Szánjunk több időt arra, hogy együtt lehessünk a párunkkal.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér