Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés február 13-19.

2017. február 13. 17:49 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés minden jegynek a 7. hétre.

A következő időszakban a Hold feszültségei enyhébb zavarokat okozhatnak. A Nap és a Szaturnusz kedvező fényszögben állnak egymással, ez sokat segíthet nekünk az életünk minden területén.

 

A hosszú tél eléggé kimerítő volt mindannyiunk számára. A Nap február 18-án belép a Halak jegyébe, gyakorlatilag ezt nevezhetnénk a várakozás jegyének is. Ez az önvizsgálat időszaka. Mérjük fel testi és lelki állapotunkat, és tegyünk a javulásért. Tartalékoljuk az erőnket. Komolyabbak leszünk, és többet gondolkodunk a jövőnkön.

A Nap és a Szaturnusz kedvező fényszögben lesz a hétvége felé.

Használjuk ezt az időt arra, hogy hosszabb távú terveket építsünk, olyanokat, amelyeket később a gyakorlatba is átültethetünk. Igyekezzünk reálisak maradni, ne csak álmodozzunk, hanem cselekedjünk is.

Most a legnehezebb munkákat is el tudjuk végezni. Felülkerekedhetünk a generációs ellentéteken, miután a Nap  az életerős, aktív korosztályt, a Szaturnusz pedig a tapasztaltabb, idősebb embereket jelzi.

Kedden és szerdán a Hold fényszögei engedik, hogy kiegyensúlyozottak legyünk.

Február 16. körül a Merkúr és a Mars is kellemes fényszögben lesznek egymással. A lehető leggördülékenyebb a kommunikáció. Keressük egymással a kapcsolatot, tisztázzunk minden félreértést, beszélgessünk többet.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér