Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés február 8-14.

2016. február 8. 05:50 - Németh Ági
Általános előrejelzés minden jegynek az 6. hétre.

A Nap és a Mars feszült fényszöge még ma is látható az égen, de már oldódik ez a hatás. Ám az elmúlt héten rengeteg veszekedést hozott, és ezt még ennek a hétnek az elején is érezhetjük egy kicsit. A Mars és a Vénusz kellemes fényszögben áll, és ez inkább a békülést és a szerelmet segíti.
Igyekezzünk mi is közeledni mindazokhoz, akikkel a múlt héten még veszekedtünk.

 

A Nap ugyan távolodik a Mars quadrátjából, de ettől függetlenül sok emberben maradt még a neheztelés keserű szájízéből. Elsősorban a Bika, Oroszlán, Skorpió és Vízöntő érdekeltségű emberekre vonatkozik ez, igyekezzenek összeszedni magukat egy kicsit.

Újhold van a Vízöntő jegyében, és ez a legjobb esélyeket adja az újrakezdéshez. Sok hibát ki tudunk javítani. Ezt főleg a Kos, Nyilas, Ikrek, Mérleg érdekeltségű emberek érezhetik.

Keddtől péntekig a Vénusz és a Jupiter nagyon jó fényszögben áll egymással. Szerelmesek leszünk, közelebb kerülhetünk valakihez. Ezt a pozitív energiát mindenkinek fel kellene használnia. Természetesen ez nem csak a szerelemben, de a barátságban és a békülésben is sokat segíthet. Legyünk nyitottak, és közeledjünk másokhoz.

A Vénusz az anyagi javakat is jelzi, így jó üzleteket köthetünk. Bármire is adunk ki pénzt, az hasznunkra fog válni.

A hét vége igazán jól fog telni. Ideális aktív pihenésre, menjünk sportolni, táncolni, ne maradjunk otthon. Élvezzük az életet.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér