Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés április 15-16.

2017. április 14. 19:00 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Nap együtt áll az Uránusszal. Most lázongó hangulatba kerülhet, elégedetlen lehet a dolgok jelenlegi állásával, beleértve a párkapcsolatát is, ez pedig komoly problémák forrása lehet. Igyekezzen megtalálni az arany középutat, ne csak ellenkezzen, javasoljon új megoldásokat! Csináljon valami mást és izgalmasat, nehogy az Uránusz tegye ezt önnel, mert az már nem tetszene maradéktalanul önnek. Ez a periódus ugyanakkor olyan felismerésekkel ajándékozhatja meg, amelyek közelebb viszik az igazi boldogsághoz!

 

Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Szaturnusz és a Vénusz között még nem javult sokat a helyzet. Lelki válságba kerülhet, de ezen is túl lesz majd egyszer, és a válság a lelki fejlődését szolgálja… Pénzügyei feszültté válhatnak egy időre. Ez rá fogja Önt kényszeríteni arra, hogy takarékosabb legyen, és átértékelje a pénzhez való viszonyát. Személyes kapcsolatai is próbatételnek lesznek kitéve, és egy ideig a dolgok kissé problematikussá válhatnak. Csak azok a kapcsolatok fogják túl élni ezt az időszakot, amelyek igazán értékesek - ezek viszont egy életre szóló szövetséggé erősödnek...

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal.A Szaturnusz rideg bolygó. Emiatt Ön is hajlamos lesz arra, hogy inkább félrevonuljon, és hideg fejjel tegye mérlegre kapcsolatait, illetve azok jelentőségét. A befelé tekintés önmaga mélyebb megértéséhez segítheti, főleg társas viszonyai tükrében. Ne hagyja magát túlságosan mélyre merülni, és egyetlen lépést se tegyen a változtatás irányába - várja meg, amíg a két bolygó jó kapcsolatba kerül egymással. Most mindent egy kicsit borúsabbnak lát, mint amilyen a valóságban, ezt ne feledje!

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Plútó kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Bizonyos alapvető átalakulások könnyen előfordulhatnak a kapcsolatában. Hogy milyen irányban fordulhatnak a dolgok, sok mindentől függ, ám az őszinteség mindenhol segíthet.   Ha új kapcsolatot szeretne létesíteni, az is menni fog.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér