Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés április 22-23.

2017. április 21. 18:00 - Astronet, fotó: Shutterstock
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Mars már az Ikrek jegyében áll. Előfordulhat, hogy most különösen meggondolatlanul viselkedik, és vérig sért valakit a megjegyzésével… Nem lesz könnyű kiengesztelni az illetőt. Vasárnap már nem kell akkora önfegyelmet gyakorolnia, a szerettei körében igazán felszabadultan viselkedhet.

 


Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:


A Nap már a Bika jegyében áll, és várja a Merkúrt. Ez a hétvége csodálatosnak ígérkezik. Végre talál okot az őszinte mosolyra. A többiek olyan programot ajánlanak önnek, amire nem mondhat nemet. Régen nem érezhette magát ennyire felszabadultnak, mint most! Az ismerkedésre is kiválóan alkalmas a következő két nap.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Szaturnusz még a barátságait jelző sorsterület felett vonul át. Talán voltak problémái a barátaival, vagy egy kollégával, ám ezek most megoldódnak, ön pedig megnyugodhat végre. Történhet valami, ami abszolút meggyőzi önt, hogy bízhat ezekben az emberekben! Az is lehet, hogy kellemes csalódik valakiben, és az is kiderül, hogy mennyire kedveli önt az illető.


Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Lassan össze kellene szednie magát, a Nap a Bika jegyében segít önnek ebben. A környezete megköveteli a figyelmet, önnek kell gondoskodnia arról, hogy hangulatos környezetben várja haza a családját. Nem kellene tovább halogatnia a nagytakarítást, mert egyre nehezebb lesz behozni a lemaradást. A szerelemben szép időszakot élhet át, de csak akkor, ha most képes egy kicsit háttérbe szorírtani az egóját, és igazán a másikra koncentrálni.

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér