Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés április 8-9.

2017. április 8. 08:00 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Kos jegyében áll a Nap és az Uránusz. Az Uránusz feszültséget kelt, ezért ön is eseménydús hétvégére számíthat. A Jupiter kedvezőtlen kapcsolatban áll a Plútóval. Sajnos ez megnehezíti a kompromisszumok lehetőségét, inkább vitákat, veszekedéseket idézhet elő. Igyekezzen minél előbb békét teremteni, önnek ehhez nagy tehetsége van! Flörtölésre, ismerkedésre alkalmas este a szombat!

 

Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ön igazán a szorgalmas emberek közé tartozik, és most is alaposan elfáradva zárja a hetet. Fontos a sok és a tartalmas kikapcsolódás! Igyekezzen nyugalmat varázsolni maga köré, és próbálja meg megtartani a békés hangulatot. Szervezzen valamilyen közös családi programot, most ettől töltődhet fel a leginkább.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Szaturnusszal. A Szaturnusz a rend bolygója, szó szerint és átvitt értelemben is. Ha vannak halaszthatatlan feladati az otthonával kapcsolatban, akkor most gyorsan végezhet velük. Arra is alkalmas a következő két nap, hogy tisztázza a párjával, családtagjaival való problémáit. Utána örülhet a békének és a harmóniának!

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Hold a Szűz jegyében áll, ez meglehetősen kritikussá teszi ezt a hétvégét. Igyekezzen felülemelkedni ezen, és ne foglalkozzon mások elvárásaival. Több olyan megjegyzést is el kell viselnie, amik kellemetlenül érintik, mások viszont nehezen viselik az ön jogos kritikáit is… Kerülje most a kényes kérdéseket, és próbáljon néhány igazán szórakoztat programot találni!

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér