Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés február 18-19.

2017. február 17. 09:44 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

Tűz elemű jegyben áll három bolygó. A szombati nap teljesen eltér majd a megszokottól. Rengeteg energia szabadul fel, sürgölődős, pakolós, hasznos órákat helyez kilátásba, este pedig csak egy lazító fürdőre, vagy masszázsra vágyik majd. Vasárnapra tervezzen valami különleges programot. Legyen a fele sport, futás, kirándulás, úszás, vagy kocogás. Nem kell korán kelni, senki sem kérheti Önt számon az időbeosztásáról.

 

Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a  Bak jegyében született:

Csak a Plútó áll föld elemű jegyben, és az is kellemetlen fényszöget kap az Uránusztól. Ez a hétvége kicsit idegesítő lesz, vagy legalábbis a kedélyére nem lesz jó hatással. Szerencsére olyan hírt kap, aminek örülni tud! Keressen fel olyan embereket, vagy helyeket, melyek elterelik a figyelmét a munkáról és a hétköznapokról.  A hét utolsó napját tervezze lazára, pihenjen, mert a következő héten ugyancsak szüksége lesz a megfeszített erejére. A legjobb az édes semmittevés, erre való a hétvége, vagy nem?

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Jupiter, a Nap, és a Merkúr csodálatossá varázsolják a következő két napot az ön számára! Sok olyan esemény lesz, ami kimozdíthatja a hétvége esetleges egyhangúságából. Bármilyen apró vitát kerüljön el, nincs értelme a veszekedésnek, de ne vállalja a döntőbíró szerepét sem. Igyekezzen inkább békét teremteni, és olyan programot szervezni, ahol mindenki a legjobban érezheti magát.

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Plútó és a Neptunusz hat kedvezően önre. Az egész hete rohanással telt, és saját magára nem sok ideje jutott. Hol a családi ügyek, hogy a munka vette el az idejét. Ezen a hétvégén muszáj pótolnia az elmaradt dolgokat.  Fogadja el, amit kínál az élet, és a baráti társaság. Jól fogja érezni magát egy régi ismerősnél. Még az sem lesz baj, hogy mások bánatát kell hallgatnia, legalább eltereli a figyelmét a saját problémáiról.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér