Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés június 10-11.

2017. június 9. 16:42 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:
Vénusz és az Uránusz együtt állnak. Ezen a hétvégén hajlamos lesz arra, hogy meggondolatlanul cselekedjen. Ne menjen fejjel a falnak, próbálja a hevességet és az Önben rejlő tüzet összekapcsolni némi racionalitással. Valami felkelti majd a figyelmét, és bármit megtenne azért, hogy megszerezhesse. A látszat néha csal, s bár meglátása szerint nagy zsákmányra tehet szert, azért maradjon a földön... Lásson tisztán, és vegye le a szemellenzőjét, csak később döntsön fontos dolgokról. Ha sportolni lesz kedve, óvakodjon ebben is a túlzásoktól.

 


Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:
A Plútó és a Jupiter kellemetlen fényszögben állnak egymással. Ez nem jelez nagyon komoly problémát, de azért azt feltétlenül tartsa szem előtt, hogy leginkább a logikai készségére kell támaszkodnia, hogy meg tudjon oldani különféle élethelyzeteket, amelyek váratlanul tűnnek elő. Emellett még érzelmi téren is sakkoznia kell, sokan szeretnének Önnel lenni a hétvégén. Rengeteg esélye van arra, hogy nagy befolyású vagy fontos információk birtokában lévő emberekkel hozza össze a sors. Bármiről is legyen szó, figyeljen, mert a későbbiekben minden az Ön hasznát fogja szolgálni. Ha Ön most egyedülálló, megtalálhatja élete párját.


Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:
A Nap már az Ikrek jegyében áll, a Jupiter pedig maradt a Mérleg jegyében. Ezen a hétvégén nagyon jól alakulnak a dolgok. Megnövekszik az esélye arra, hogy valami nagyon jó dolgot hozzon létre. Új emberekkel is sikerül megismerkednie, növelheti tudását, és tapasztalatokra tehet szert. Kifejezetten jó hangulat jellemzi majd mindkét napot, és meglehetően energikus lesz. A legjobb feltételek adottak ahhoz, hogy bele tudja vetni magát valami új dologba. Ha nem égetők az otthoni elintézni valók, akkor azt nyugodtan elhalaszthatja.

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Hold a Bak jegyében áll szombaton és vasárnap is. Most van itt az ideje annak, hogy végre kiálljon a saját elképzelései mellett. Nem kell minden áron máshoz alkalmazkodnia, és nem szükséges mások javaslatainak behódolnia, de fontos, hogy igyekezzen átgondoltan érvelni a saját elképzelése mellett. A lényeges döntéseket ne hirtelen felindulásból hozza meg, akkor se, ha azt ki akarják Önből kényszeríteni. Utasítsa vissza az ilyen típusú nyomást, inkább tartsák Önt kicsit gyávának, mint elkötelezze magát olyan dolog mellett, amit nem szeretne. A párkapcsolati konfliktusait próbálja meg rendezni.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér