Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés június 17-18.

2017. június 16. 15:32 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:
Ezen a hét végén a Kos jegyében álló Uránusz igazán megcsillantja a reményt: ha ön esetleg már-már a válás szélén állt, akkor a kapcsolatát sikerül egy egészen más szintre helyezni! Sokkal egyszerűbb egy kapcsolatot újra írni, mint egy új kapcsolatot létesíteni. Most már a családbővítésének sem lesz semmi akadálya. Ám ha a házassága esetleg menthetetlen lenne, akkor se keseredjen el, a bolygók sok esélyt adnak majd önnek a vigasztalódásra.

 


Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:
A Vénusz a Bika jegyében látható. Ön most nagyon sikeres lehet, akár az anyagi javak növelésében, akár a szerelmi életben. Ha van már párja, akkor békés most önök között a viszony, nyugodtan tervezhetik együtt a jövőt.  Ha még, vagy már nincs társa, akkor most sikerrel ismerkedhet!

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:
A Merkúr már az Ikrek jegyében áll, sajnos szemben a Szaturnusszal. Ez azt jelzi, hogy olyan munkahelyi, egzisztenciális problémái vannak, amiket a hétvégén sem tud félretenni, talán még dolgoznia is kell néhány órát. Persze a családtagjai sérelmezik ezt. Talán jó megoldás lenne, ha már szombat délelőtt letudná az egészet, és utána tényleg pihenhetne. Kérje meg a párját, hogy ő szervezze a programokat.

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:
A Mars a Rák jegyében áll, kedvezőtlen kapcsolatba kerül majd a Jupiterrel. Túl sok a feszültség ön körül. Hallgatni arany, mondja a közmondás, de erre a hétvégére nem ez a legjobb tanács… Sokkal jobb lenne nyíltan és őszintén beszélni egymással, legalább úgy, mintha amikor megismerkedtek egymással. Higgye el, teljes bizalommal fordulhat a párjához, és olyasmire is választ kaphat, amit senkitől sem mer megkérdezni.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér