Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés március 18-19.

2017. március 17. 10:26 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Mars már átlépett a csendes Bika jegyébe, ezért Ön is kényelmesebb hétvége előtt áll. Már nem hajtja semmi, nem kell sietnie sehová, és gyors döntéseket sem kell hoznia. Lesz ideje elgondolkodni az elmúlt időszak esetleges hibáin, és azok kijavításán. Lesz ideje alaposan átértékelni az eseményeket, másképpen látni dolgokat és embereket is. A megbékélés időszaka lehet ez az ön számára!

 

Ha Ön, a Bika,  a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A Mars már a Bika jegyében áll, de e hét végén még nem tudott egyetlen bolygóhoz sem kapcsolódni. Olyan ez,  mint amikor jó az autó, tele van az üzemanyag tartály, új az akkumulátor, és még sem tudunk elindulni…. A Mars uralkodik a Merkúron, a Vénuszon és az Uránuszon ebben az időszakban. Figyeljen rá, hogy kinek, mit mond el. Bizonyos titkokat azért bíztak Önre, hogy megőrizze azokat. Ha teheti ezen a hétvégén csakis a saját dolgaival foglalkozzon!.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Merkúr, a Vénusz és az Uránusz is a Kos jegyében áll. Ez nagyon komoly tempót diktál Önnek, és nem látszik a jele annak, hogy ez másképpen lenne vasárnap. Ám Ön szereti a változatosságot, most ebből akad bőven. Szerettei értékelni fogják a velük töltött időt, és a rájuk fordított figyelmet. Igyekezzen mindenkinek eleget tenni.

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Nap még a Halak jegyében jár, de már nem sokáig. Remek hétvége elé néz, jó lesz a hangulata, most önfeledten képes élvezni az életet! Semmi sem zavarja meg a nyugalmát, végre igazán tud pihenni, szórakozni, feltöltődni. A jó hangulatot sikerül majd a családtagjaira is átragasztania.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér