Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés március 4-5.

2017. március 4. 08:04 - Németh Ági, fotó: Northfoto
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.

Ha Ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Jupiter és a Mars szemben áll. Ön maga sem tudja eldönteni, mihez kezdjen a következő két napban.  Pihenni is szeretne, és kikapcsolódni, de van néhány sürgős feladata is. Vasárnapra szervezzen egy jó programot a családnak, mert így talán sikerül rendbe tennie egy rég óta húzódó problémát.

 

Ha Ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A szombati nap nem indul simán, mert valamin sikerül jól felidegesítenie magát, a Jupiter és az Uránusz ugyanis szemben állnak egymással, és egyik sem harmonizál az Ön jegyével. Ön igyekszik mindent a legalaposabban elvégezni, és akkor sem hagyja abba  a munkát, amikor már régen be kellett volna fejeznie, most mégis valamiről megfeledkezik. Ne érezze rosszul magát, ha valaki számon kéri ezt Öntől, inkább vegye úgy, mint egy jó indulatú figyelmeztetést.

Ha Ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Jupiter a Mérleg jegyében áll. Kellemes hétvége vár Önre, szép meglepetésben lesz része. Egy olyan emberrel találkozik, akivel nagyon egy húron pendül. Bölcs tanácsaiból és kiváló ötleteiből gazdagodhat Ön is. Hallgassa figyelmesen. Vasárnap meglátogatja Önt valaki, aki a híreivel óriási örömet szerez Önnek. Maradjon otthon, készítsen finom süteményeket, várni kell a kedves vendégeket.
 

Ha Ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Egész hétvégén a legjobb formáját tudja hozni, és lesz Önben annyi erő, hogy minden elmaradt családi ügyet le tudjon rendezni. Akad egy két félreértés, amit muszáj lesz tisztázniuk. A Merkúr és a Nap is a Halak jegyében áll. Van elég energiája a problémák megoldására. Vonja be a munkába a család többi tagját is. Mindezek után nagyon jól fog esni vasárnap egy kis semmittevés.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér