A Sarkozy baba horoszkópja

2011. október 27. 11:30 , Legutóbb frissítve: 2011. október 26. 00:00
Nagy a boldogság az Elysée-palotában, hiszen nemrég megszületett Nicolas Sarkozy francia államfő és felesége, Carla Bruni kisbabája.
Sarkozy az első olyan elnök a francia történelemben, aki mandátuma alatt vált apává. A kis Guiliáról eddig nem láttunk még fotókat, ennek ellenére már most világos képet alkothatunk arról, mi vár rá a jövőben. Az asztrológia ugyanis nem a genetika, hanem a csillagállások alapján vetíti előre a jövőt.

A kis Giulia 2011. október 19-én, este nyolc órakor született egy párizsi klinikán, a Mérleg jegyében. A Mérleg nőkről általánosságban elmondható, hogy különleges, ellenállhatatlan kisugárzásuk van. Ahogy édesanyjánál, Carla Bruninál, a kislány Vénusza a Skorpióban áll, ami azt jelenti, hogy kettejük között igazán bensőséges, közvetlen viszony alakulhat ki.

Feltűnő a születési horoszkóp sokszínűsége. A bolygók gazdagon jelen vannak a képletben, amelyek azt vetítik elő, hogy igazi tehetséggel van dolgunk, a kislánynak a kommunikációval, a beszédkészséggel sem lesz nehéz dolga.

 


A Mérleg jegyben született emberek alapvetően jó beszédkészséggel rendelkeznek, amire csak ráerősít, hogy a kislány Holdja a Rákban a harmadik házban áll, amely azt jelzi, hogy már nagyon korán és nagyon pontosan ki tudja fejezni magát. Giulia zenei tehetsége is tisztán kivehető a csillagokból: A Vénusz-Merkúr kapcsolat a Skorpióban és a Bika aszcendens azt jelzi, hogy a kislány muzikális alkat és édesanyjához hasonlóan az énekléshez is tehetsége van.

Apja szeme fénye

Ha Giulia születési horoszkópját összevetjük az édesapjáéval, nem sok hasonlóságot találunk. A kislány Bika aszcendense harmóniában áll Nicolas Sarkozy aszcendensével. A Bika aszcendens egyébként azt jelöli, hogy a kis Giuliára jellemző lesz, hogy négy lábbal álljon a földön. A kislány születési horoszkópjában a Hold jó szögben áll az édesapja Jupiteréhez, ami azt jelzi, hogy az apa sok esetben segíteni tudja a lányát. A kislány szerencsére sokszor támaszkodhat majd az édesapjára, sőt, az is lehet, hogy Sarkozy elnök többet megtesz majd érte, mint három fiáért, akik az előző házasságában születtek.

Giulia születési horoszkópja ennél is többet elárul: a 6. házat sok bolygó foglalja el, köztük a Nap és a Szaturnusz. Ez arra utal, hogy a kislánynak lesznek olyan életszakaszai, amikor az egészsége kerül a középpontba, és ez aggodalomra adhat okot.

Ugyanígy az is kivehető, hogy a kislány 5. vagy 6. évében a szülőkkel sem lesz minden rendben. A Szaturnusz és a Nap ilyen jellegű kapcsolata sok esetben meggyengült házasságra vagy válásra utal. Remélhetőleg, ez esetben nem erről van szó, és a kislány érkezése csak még inkább megerősíti a szülők közötti köteléket!

Az Astronet ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!

Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér