Fa-horoszkóp

2014. január 6. 10:00
Ha hihetünk az ókori kelta csillagjósoknak, érdemes utánanéznünk, hogy mikor és melyik fa jegyében születtünk. Ez ugyanis sok kérdést megmagyarázhat a személyiségünkkel, párkapcsolatunkkal vagy akár a hivatásunkkal kapcsolatban.
Nyír

Boldog embernek mondhatod magad! Dolgos és kitartó vagy, ellenálló képességed legyűrhetetlen. Figyelmes és érzékeny ember lévén gyakran megesik veled, hogy sokszor mások helyett is dolgozol.
Szerelem: gyengéd, érzéki, néha már-már érzelgős vagy. Egyetlen szó elég, s követed szerelmedet - akár a világ végére is.

Gyertyán

Nehezen kiismerhető személyiség vagy, aki szinte minden nap más arcát mutatja a környezetének. Ezzel együtt légies, elegáns, színes és szórakoztató egyéniség vagy, akit könnyen megkedvelnek az emberek. Nagyon okos és kommunikatív vagy, a humoroddal a legzordabb embereket is leveszed a lábukról. Nem szereted, ha ugratnak, és nagyon rosszul tűröd az összezördüléseket.

Szerelem: ábrándozó, lírai lény vagy, aki eszményekért lelkesedik, és hajlamos párját erkölcsi magaslatokba állítani. Hűséges és odaadó vagy, szerelmed kedvéért teljesen megfeledkezel önmagadról.

 

Fenyő

A kemény, határozott külső némiképp gátlásos, félelmektől szenvedő lelket takar. Rögeszméid ellenére, vagy tán éppen azok miatt, megpróbálod másképpen kifejezni magad. Szenvedélyes kirohanásaid dacára, levakarhatatlanul ragaszkodó alkat vagy.

Szerelem: titokzatos, már-már kiismerhetetlen vagy. Mindent megteszel viszont, hogy valaki – a kiválasztott – átláthasson a híres védőburkodon. Akit szeretsz, akiben vakon megbízol, az könnyen levehet a lábadról.

Juhar

Szereted a nyüzsgést és a nyilvánosságot, mindenhol a társaság közepe vagy. Tudsz és szeretsz is élni. Büszke vagy arra, hogy szép vagy és rendkívül erős szexuális kisugárzással rendelkezel. A legbonyolultabb helyzetben is megtalálod a legegyszerűbb megoldást.

Szerelem: a látszat csal, mert hűséges vagy. Szárnyaló és könnyed lelkivilágod azonban sok embert megtéveszt. Az átlagosnál több energiával veted magad a mindennapok problémái közé, és tiszta aggyal, világosan oldod meg a feladatokat. Ismered a hibáidat, pontosan tudod, hogy egy kapcsolatban mi az, amire valóban szükséged van.

Nézd meg, melyik fa jegyében születtél:

 

 


1234
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér