Fahoroszkóp: álmodozó fűz, csaló dió

2008. szeptember 25. 06:09 , Legutóbb frissítve: 2008. szeptember 25. 00:00
Ez a fajta zodiákus tömör, mégis átfogó jellemzést ad. A fahoroszkóp időpontjai eltérnek a megszokottól. Nincs szigorú rendszere: az egyes fajegyek 8-10 naponként változnak. A napfordulók kiemelt fontosságúak.
 
Tölgy III. 21. (a tavaszi napforduló)

Legjellemzőbb tulajdonsága: az erő. Mindent egyedül akar megoldani, vészhelyzetben sem fogad el segítséget. Határozottságával uralja környezetét. Nehezen alkalmazkodik, túl konzervatív, nem tudja beleélni magát mások gondolatvilágába. Terveit valóra váltja.
A szerelem központi az életében. Amíg nem találja meg az igazit, szenvedélyesen váltogatja kedveseit. Ha rálel arra, akit keresett, lehiggad.
Mogyoró III. 22-31. és IX. 24. - X. 3.

Legjellemzőbb tulajdonsága: a titokzatosság. Nem sokat árul el magáról, és mások titkait is őrzi. Gyorsan vág az esze, és vészhelyzetben kitűnő ötletei támadnak. Ha önérzetében megsértik, megtorolja.
Párkapcsolatban mágikus erővel hat áldozatára. A végletek embere, hol jégcsap, hol száz fokos lázban ég. Társára is átragad a hangulata. Szerelemben irányító típus.  Mágikus erővel hat társára.
Berkenye IV. 1-10. és X. 4-13.

Legjellemzőbb tulajdonsága: az alkalmazkodás. Mindenre azonnal reagál. Érzékenysége művészi adottságokban is megnyilvánul. Megbízható, de nehezen éri el céljait, mert elvész a hétköznapok apró ügyeiben, illetve mások kívánságának teljesítésében.
Párkapcsolatban magasra teszi a mércét. Ha nem sikerül megtalálnia a tökéletes társat, akkor két partner között osztja meg a szívét, és ők ketten jelentik számára az "igazit". Ha szakít, az egy életre szól.
Juhar IV. 11-20. és X. 14-23.

Legjellemzőbb tulajdonsága: az ész irányítja. Éles logikával közelít mindenhez. Könnyen teremt kapcsolatot, nagyszerűen tud emberek között közvetíteni. Imád szervezni. Saját életét is szigorú rendszabályok közé szorítja. Minden perce be van osztva. Igazi menedzsertípus.
Párkapcsolatban nehezen meghódítható, számára a szingli életmód vonzó. Úgy érzi, hogy a boldogulásában akadályozná a család. Ha valakinek sikerül meghódítania, nem fog mellette unatkozni.
Dió IV. 21-30. és X. 24- XI. 11.

Legjellemzőbb tulajdonsága: az álmodozás. Kalandra vágyik. Nehezen fogadja el az élet realitásait. Saját erényeit felnagyítja, az eseményeket kiszínezi, mert a valóságot nem találja elég vonzónak. Filozofikus alkat, az elméletek érdeklik.
Nem hűséges: maga sem tudja, mit szeretne. Mindig valami mást. Nehéz alkalmazkodni hozzá, szeszélyes. 
Nyárfa V. 1-14., VIII. 5-13. és II. 4-8.

Legjellemzőbb tulajdonsága: a bizalmatlanság. Mindenben és mindenkiben előbb a rosszat veszi észre. Pesszimista, fél a jövőtől. Kerüli a durva helyzeteket, az egészséges versenyt. Magányos, mert érzelmeit, gondolatait nem szívesen osztja meg másokkal.
Szerelemben fél elkötelezni magát, de akinek igent mond, attól sírig tartó hűséget vár. Önfeláldozó, szinte mártír, mindig magasak az elvárásai és szomorú, hogy senki nem tud megfelelni igényeinek.
Datolya II. 9-18. és VIII. 14-23.

Legjellemzőbb tulajdonsága: a jókedv és a tettrekészség. Szótárából hiányzik a nem tudom és a nem lehet. Optimizmusa átragad környezetére. Előbb cselekszik, azután gondolkodik. Élvezi, ha ő van a középpontban. Hiúságán keresztül befolyásolható.
Szenvedélyes, jó szerető. Könnyen csábul, de akit nagyon szeret, ahhoz hű marad.
Erdei fenyő II. 19-29. és VIII. 24- IX. 2.

Legjellemzőbb tulajdonsága: az elegancia.  Elszánt, nagyszerűen tudja összpontosítani erejét, tudását és vonzerejét egy cél elérése érdekében. Csak harmonikus környezetben tud dolgozni, zavarja a rendetlenség, a tudatlanság.
Párkapcsolatban kezdetben örül, ha irányítják, de ha biztonságban érzi magát, átveszi az uralmat. Kritikus megjegyzései és rendmániája miatt kevesen tudnak egy életen át kitartani mellette.
Fűz III. 1-10. és IX. 3-12.

Legjellemzőbb tulajdonsága: az álmodozás. Romantikus, művészi adottságú. Szereti a természetet, irtózik a várostól, a rendetlenségtől. Megérzései erősek, könnyen ráhangolódik az emberek érzéseire, és kérés nélkül teljesíti kívánságaikat. Gyakran kihasználják.
Szerelemben odaadó és érzéki. Könnyen sértődik, hamar békül. Számára fontos, hogy akit szeret, az állandóan mellette legyen.
Hárs III. 11-20. és IX.13-22.

Legjellemzőbb tulajdonsága: a bizonytalanság. Mintha két én lakozna benne: hol vakmerő, hol gyáva, hol garasoskodó, máskor két kézzel szórja a pénzt. Nincs tisztában önmagával, alkalmazkodik a világhoz, tetteiért felelősséget nem vállal. A kellemetlen helyzetekből menekül.
Odaadó és hűséges, ha a társa biztosítja a nyugalmat számára.
Olajfa IX. 23. (az őszi napforduló)

Legjellemzőbb tulajdonsága: a nemeslelkűség. Társasági lény. Derűs, igazságos, jó vezető, akinek a belső értékek mindig többet jelentenek a külső csillogásnál.
Párkapcsolatban önzetlen és segítőkész. Társára nem erőlteti akaratát, szeretetével eléri, amit akar. A házasságot biztonságos menedéknek tartja, ahová vissza lehet vonulni.

 

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 2 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!koolkat
2009. szeptember 6. 18:27

ezt a baromságot.

Ganesha
2009. szeptember 6. 11:09

.. január elejére nincs meg a megfelelő fa!Ez hogy lehet?? :P

Astronet Piactér