Ismerd fel a visszatérő mintákat az életedben! – a Merkúr hátráló mozgásban van

2017. április 12. 18:00 - Németh Ági, fotó: Shutterstock
A Merkúr április 10-től május 2-ig hátráló mozgásban látszik!

A Merkúr április 10-én kezdett hátráló mozgásba a Bika jegyében, április 20-án éri el a Kos jegyét, majd itt tovább hátrál. Május 2-án stacioner, álló helyzetében látszik, majd május 5-én indul előre a Kosból a Bika jegyébe. 

 

 
A Merkúr helyzete jelenleg akadályozhat minket a terveink megvalósításában. A szilárd megállapodásokkal és szerződésekkel jó lenne még várni addig, amíg Merkúr ismét előre kezd mozogni.


Ez az időszak viszont esélyt kínál arra, hogy ismét összhangba kerüljünk önmagunkkal - és ez a legfontosabb. A retrográd Merkúr ugyanis mindig az elmúlt időszak tanulságaira próbál rávilágítani – csak legyünk elég nyitottak rá… Érdemes megfigyelni, milyen témák köszönnek vissza a múltunkból? Ez ugyanis jelzi, hogy mi az, amit egyáltalán nem, vagy nem elég jól oldottunk meg a múltban…


Esélyünk lesz rendezni ezeket végre, és pontot tenni a megoldatlan ügyek végére. Próbáljunk meg magunkkal harmóniába kerülni! Ha ebben az időszakban új bátorságot, bizakodást és életörömöt nyerünk, akkor, kozmikus értelemben, mindent jól csináltunk.


www.nemethagi.com


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér