Kínai horoszkóp 2014! Kinek mit hoz a Ló éve?

2014. január 21. 07:00
A kínai asztrológia pontosan kiszámított holdévek szerint határozza meg a 12 csillagjegy szülötteinek jellemző tulajdonságait. Így az újév első napja változó.

Bár az analógia kiemelkedő szereppel bír a kínai asztrológiában, a keleti ember számára sem az értelmezése, sem egyeduralkodó szerepe nem ugyanaz, mint a világ többi részén.

Az se csüggedjen, aki már párkapcsolatban él, vagy már házas, nekik ez az esztendő elsősorban a párkapcsolatuk elmélyítését hozhatja meg, de ehhez minden nap „meg kell dolgozni” a közös jövőért.

Itt megtudhatod, hogy születési adataid alapján melyik állatjegybe tartozol>>


Patkány

Szerelem:
Talán még soha nem volt számára olyan fontos, hogy megtalálja az igaz szerelmet, mint 2014-ben. Ehhez hagynia kell, had vezesse a sorsa. Ehhez természetesen egy kicsit változtatnia kell eddigi életszemléletén, csak így hódíthatja – és nem utolsósorban – tarthatja meg a szerelmét. Mutassa ki jobban az érzéseit, ha azt szeretné, hogy párja ön mellett maradjon.
Munka:
A Patkány általában nem beosztott, sokkal inkább vezető, ezért egy kicsit néha arrogáns is, arról pedig híres, hogy nem szívesen fogadja meg a tanácsokat. Pedig 2014-ben felül kell vizsgálnia ezt a nézetét! Ne legyen annyira büszke, hallgassa meg és fogadja el azoknak a tanácsit, akiket szeret, mert ők azok, akik révén még előbbre juthat a karrierjében.
Pénz:
Nem kell aggódnia, a sok munka meghozza a gyümölcsét, és idén módja lesz elérni az anyagi stabilitást. Itt az ideje, hogy pihenjen is egy kicsit, és több időt fordítson a hobbijára, anélkül, hogy elhanyagolná a munkájával járó feladatait.
Egészség:
Nem kell aggódnia az egészsége miatt, az új projectek kidolgozására elegendő energiája lesz, mely egyben az életminőségét is javítja. Ehhez nagyban hozzájárulhat egy életmódváltás is: egy kiegyensúlyozottabb étrend révén. Emellett fontos a rendszeres testmozgás is, menjen és használja ki a szabadidejét. Ettől sokkal dinamikusabb és energikusabb lesz.

 

Bivaly

Szerelem:
Ebben az évben nagyon fontos lesz, hogy az eddigieknél sokkal jobban kifejezze, megmutassa az érzéseit, különösen a partnere felé, aki azt gondolhatja, hogy nem eléggé szerelmes belé, és fél, hogy a kapcsolatuk véget ér. Első lépéskén változtasson a viselkedésén, és fejezze ki többször és jobban az érzéseit.

Ha éppen szingli, ne akarjon kétségbeesetten találni magának valakit, gondoljon arra, hogy van, aki hasonló beállítottságú, értékrendű, mint ön, és akkor boldog, amikor önnel kettesben lehet. Higgye el, görcsös akarás nélkül is eljön idén az igazi.
Munka:
A Bivaly szorgalmas, de nem túl rugalmas. Ez utóbbin kell megtanulnia változtatni 2014-ben, hogy jobb pozíciót és stabilitást érhessen el a munkahelyén. Ha nem változtat a temperamentumán, félő, hogy előrelépés helyett a végén még elveszíti a munkáját.
Pénz:
Gazdasági problémáira csak úgy találhat megoldást, ha még keményebben dolgozik, mint eddig. Tudja, senki nem ad ingyen semmit. Ha rátesz még egy lapáttal, meglátja, hogy az anyagi haszon sem marad el.
Egészség:
Ebben az évben kiváló egészségnek örvend. Ha ezt még tovább akarja fokozni, fogyasszon egészséges ételeket és italokat, így még jobban lesz.

Tigris

Szerelem:
Olyan impulzitív életmóddal, amilyet 2013-ban a Kígyó évében is folytatott, nem érhet sikert 2014-ben. Ezeknek a románcoknak ugyanis nem lesz jó vége. Meg kell találnia azt, akit igazán akar, és akivel végre hosszabb távra is tervezhet. A 2014-es év ugyanakkor tele lesz kompromisszumokkal – főleg, ha stabil kapcsolatot szeretne –, és természetesen küzdelemmel, hogy megtalálja az igaz szerelmet.
Munka:
Ezt az évet a Tigrisek hívhatják a célok évének is. Eljött az ideje ugyanis, hogy konkrét célokat fogalmazzon meg, amiket tűzön-vízen át, konkrét feladatokkal kell elérnie. Csak így juthat előbbre, de ha sikerül, nagyot léphet azon a bizonyos ranglétrán. Meglátja, mindez nem is lesz ez olyan nagy falat.
Pénz:
A pénze nem lesz kevesebb mint tavaly, mégis arra „bíztatják” az égiek, hogy takarékoskodjon, legyen némi megtakarítása, amihez hozzányúlhat, ha valami váratlan esemény vagy befektetési lehetőség felmerülne. Ha a megfelelő helyen, időben és tőkével lép, busásan megtérül az igyekezete.
Egészség:
Ez egy nagyon jó év lesz az ön számára, az eddig felmerült problémákat sikerül legyőznie, és alaposan meg is fog erősödni. Természetesen ne hanyagolja el a testmozgást és a megfelelő vitaminban gazdag ételeket sem.


1234
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér