Kinek mit hoz 2013 - a Kígyó éve?

2013. január 23. 11:30
A kínai horoszkóp szerint 2013 a Fekete Vízi Kígyó éve. A Kígyó sok bölcs és igazságos megoldást, sikert hoz majd az intellektuális szférában dolgozó mindegyik csillagjegynek.

A kínai asztrológiában 2013. február 10. és 2014. január 30. közötti időszakot a Kígyó uralja. Ez az év a haladás időszaka – minden jegy ösztönösen fog ügyelni a részletekre. A sikerhez azonban elengedhetetlen az igen alapos felkészülés és a koncentráció.

Ez az év a pénzügyi kérdések fontosságát szimbolizálja. A Kígyó évében különösen óvatosnak és körültekintőnek kell lenned a munkában: bára papírmunka fárasztó, mégse hanyagolja el, mert a dokumentációval megvédheti magát az áskálódók ellen.

A Kígyó éve a megújulás éve is lehet – mind testben, mind lélekben. Frissnek és ragyogónak érezheti magát az összes csillagjegy szülötte, és itt az idő, hogy elengedje a múltat, és pozitívan tekintsen a jövőre. Ez az év ugyancsak alkalmas az önfejlesztésre, és minden olyan kutatásra, amely aprólékosságot, egyfajta „nyomozást” igényel.

 

Kígyó évében kiemelkedő fontossága lesz az összefogásnak és a csapatszellemnek. Függetlenül attól mivel foglalkozol, sokkal könnyebben és gyorsabban érhetsz el sikereket, ha összefogsz a megfelelő emberekkel és mindenki hozzáteszi a nagy egészhez azt a részt amiben ügyes. Épp ezért célszerű megosztanod a feladatokat másokkal, vonj be minél több közös érdeklődésű – hozzáértésű – embert az életedbe, a munkádba és kovácsolj csapatot! Így sokkal sikeresebb leszel... és nem csak 2013-ban.

2013 mindemellett a szerelem és termékenység éve is. A gazdasági sikerek és az anyagi bővülés mellett szenvedélyes szerelmi kapcsolatokra és akár gyermekáldásra is számíthatunk idén. A Kígyó évében köttetett szerelmek egyediek, izgalmasak és kiállják az idő próbáját.

Végül, de nem utolsó sorban a Kígyó éve a kommunikáció éve is lesz. Aki erős ezen a területen, az különösen nagy sikerekre számíthat és learathatja a babérokat.

A Mérleg ügyei a jövő évben abszolút rendben lesznek. Míg az elmúlt évben szorgalmasan dolgozniuk kellett, most viszont kamatoztathatják befektetéseiket. Az Iker csillagkép alatt született emberek végre fellélegezhetnek: vége a zűrös időszaknak. A szerencse rájuk mosolyog. Nem rossz kilátásaik vannak az üzletben, előnyös ismeretségeknek néznek elébe. A Vízöntők rengeteg kreatív ötlettel állnak elő, amelyeket sikeresen megvalósíthatnak szervezőképességüknek és vezető szerepüknek köszönhetően.

A Rákokra, Halakra és Skorpiókra pedig 2013-ban változások várnak. A Rákok számára a szerencsés évet munkahelycsere, ill. viszony módosítása jellemezheti. A Skorpiók pedig az év elején vesződésekre számíthatnak. Fel kell készülni a bürokratikus bonyodalmakra, amelyet sikeresen át fognak hidalni. A Halak a munkában barátokra és partnerekre támaszkodhatnak. Az év második felében nagy kiadásokat fognak tenni, esetleg ingatlant vesznek.

A Föld csillagjegyei született személyek szintén nem kerülhetik el a változásokat. Azonban a Bika, Bak, Szűz számára a változások alapvetően pozitívak lesznek. A 2013. esztendő a magánéletben ígér változásokat a Bikáknak. Áprilisban-májusban lesz alkalmuk arra, hogy jobbra fordítsák életüket. A Szüzek számára pedig a körülmények úgy alakulnak, hogy e csillagjegy alatt született embereknek lehetőségük nyílik anyagi állapotuk és társadalmi helyzetük javítására. A Bakok pedig a jövő évben felelősebben viszonyulnak majd saját életükhöz. A legnagyobb mértékben azoknak kedvez a szerencse, akik az oktatási, építkezési és üzleti szférában dolgoznak.

Az Oroszlánok, Nyilasok és Kosok számára a sors sok meglepetést tartogat: újabb lehetőségeket és újabb ismeretségeket. A siker érdekében nem szabad meghátrálni a körülmények nyomására, határozottan kell fellépni. Az Oroszlánok számára a 2013. esztendő szerencsés lesz. Növekedni fog népszerűségük, nagyobb tiszteletnek örvendenek majd, nagyobb befolyást gyakorolhatnak az emberekre. Az Oroszlánok kihasználhatják ezt az alkalmat, hogy karrierjükben magasabb pozíciót érjenek el, a Kosok pedig kénytelenek lesznek felkészülni arra, hogy az események előreláthatatlan módon fejlődnek. A Nyilasok esetében 2013-ban a váratlanság a kulcsszó. Ajándékot, illetve nyereséget kaphatnak ott, ahol egyáltalán nem számítottak rá.

Az Astronet ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és friss infókért!


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér