Lakberendezési horoszkóp

2010. október 13. 11:30 , Legutóbb frissítve: 2010. október 12. 00:00
Vajon van összefüggés a csillagok állása és a lakberendezés között? Elképzelhető, hogy születésünk időpontja meghatározza egy meghatározott stílus iránti vonzalmunkat vagy épp viszolygásunkat?
Bizonyára, ilyen és hasonló gondolatok, megfordultak már a te fejedben is. Asztrológusok különböző megfigyeléseikre támaszkodva azt állapították meg, hogy bizonyos csillagképek szülöttei egy meghatározott stílusú környezetben érzik magukat a leginkább jól. Ha lakásfelújítás előtt állsz, vagy szeretnéd harmonikusabbá tenni a környezeted, nézd végig az alábbi összeállításunkat!

 
Mérleg, az élvezetek élvezője IX. 23. - X. 22.

A mérleg kiváló érzékkel válogatja össze a környezetében föllelhető tárgyakat. Számára az esztétikus megjelenési forma mindennél fontosabb, legyen forma, szín vagy a tér harmóniája. Otthona számára nem csak sima életteret jelent, hanem magának az életnek az élvezetét is. Amennyiben választhat a praktikum és szépség között, minden bizonnyal a szépet fogja választani. Vágyai netovábbját egy mediterrán környezetben található ház jelenti. Szereti a világos, harmonikusan összeválogatott színhatásokat, a szinte ?illatozó" leheletfinom virágszíneket. Kedvencei közé tartoznak a régi vagy régies bútordarabok. Otthonának fontos eleme a borokkal teli polc. Konyhája hangulatát a különböző helyekről származó, olykor antik edények, porcelánok adják. Függetlenül pénztárcája és lakása méreteitől, mindenből a legjobbat hozza ki. A mérleg számára legfontosabb saját belső harmóniájának biztosítása. Ezért számára mindennél fontosabb, hogy fürdőszobájában ott álljon - egy ellazulásához nélkülözhetetlen - kényelmes fürdőkád.


Skorpió, az impulzív X. 23. - XI. 21.

A skorpió szereti a hatásos, lendületes, kontrasztos megoldásokat. Kerül mindent, ami unalmas. Szereti az egzotikus, misztikus hangulatot. Kedvenc összeállítása a fehér feketével, a fekete pirossal és a fekete lilával, amihez bőrből és vasból készült tárgyakat párosít. A tapétától irtózik, helyette a nyers vakolatlan vagy nemes burkolatú falakat részesíti előnyben. Lakásában gyakran találkozni egzotikus maszkokkal, faragványokkal. Ülő bútorai a legtöbbször sötét színű bőrből, dohányzóasztala gránitból készül. Szívesen vesz régi, fémveretes szekrényeket, ládákat. A skorpió otthonában a legtöbbször tompa, sejtelmes fényviszonyok uralkodnak, amit fokoznak a nehéz, vastag, drapériaszerű függönyök is. A skorpió élete igen intenzív, amihez kiegészítésként fontos a megfelelő nyugalmat biztosító lakás. Bár hálószobája visszafogottabb a lakás többi részénél, a markáns vörös vagy fekete ágyneműről nem szívesen mondana le.

Nyilas, a nomád XI. 22 - XII. 20.

A nyilas élvezi a végtelenséget. Ezt a vágyát kell lakásának is tükröznie. Lakásviszonyait megpróbálja úgy alakítani, hogy azok ne akadályozzák szabadságvágyában. A nyilas nem bírja a kötöttségeket, ami kiderül a formákhoz és színekhez való viszonyából is. Otthonában rengeteg a különleges, nem mindennapi, érdekes helyről származó tárgy, megoldás. Fő irányelve, hogy berendezése nemes és finom legyen. A környezetére leginkább jellemző anyagok a fa, az üveg, a bronz és az alumínium. Az egyes tárgyak hatásos elhelyezésére gonddal ügyel. Falai fehérek, ami előtt jól érvényesülnek a különleges formák és színek. A nyilas alapvetően nyugtalan természetére jó hatással van a gazdag házi könyvtára, ahol az útikönyvektől az ásatásokat bemutató művekig mindent megtalálni.

Bak, az esztéta XII. 21. - I. 19.

A bakok szavahihetőek és büszkék. Sikerorientáltak. Lakáseszményük az olyan testre szabott környezet, amelyből erőt tudnak meríteni munkájukhoz. Az egyszerű, visszafogott megoldások hívei, kedvenc színeik a fehér és fekete. Szeretik a nemesen egyszerű, már - már szigorú megoldásokat. Berendezésük drága de nem hivalkodó. Szívesen kombinálják a modernet az antikkal. Az esztétikumnál fontosabbnak tartják a praktikumot, ami elsősorban konyhájuk berendezésénél szembetűnő. A bakok sikeresek. A napi stressz oldásához számukra nagy jelentősége van a pihenésnek. Hálószobájuk rafináltan egyszerű és kényelmes.

123
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér