Mit hoz számodra 2013-ban az uralkodó Bolygód?

2013. január 7. 10:00
Mars, Hold, Nap, Jupiter és Vénusz… Melyik csillagjegyhez tartozik és mit hoz számára ebben az esztendőben? Eláruljuk.

Kos

Az Uránusz még mindig a Kosban van, így a szabad és kötetlen baráti kapcsolatok, a különös késztetések adnak alaphangot a jegy szülötteinek. A Plútó kvadrátja majd elmélyülő hatásokkal és szélsőséges érzelmekkel tarkítja a sorsot. Nem szabad, hogy a hirtelen indulatok elragadják. Próbáljon egyensúlyt találni. Legyen kész baráti viszonyok alakítására, és reformer, úttörő módon élje életét. Óvatos legyen, ha szélsőségekkel találkozik.

Így hat a Kosra az uralkodó bolygója – a Mars – 2013-ban

A Mars hadisten, valójában egy nagy energiahalmaz, ha tudnak vele bánni. Erős és céltudatos, fegyelemre, sportra ösztökél, s a személyiség kreatív oldalát helyezi előtérbe. Nem szereti a tétlenséget, gyors határozottsága gyakran nyilvánul meg erőteljes aktivitásban. 2013 a nagy tettek éve, de éppen ezért vigyázni kell, hogy a Kosok fellángolása tartós legyen, és ne csak a gyors égést szimbolizálja.

Bika

E jegy szülötte 2013-ban a vele trigonban álló Plútó miatt rendkívül erős és mélyreható átalakulásokon megy keresztül. A Skorpióban levő Szaturnusz most még jobban szilárdítja az amúgy is fix jegy eltökéltségét. Ez jó, mert állhatatosságot biztosít, nem jó azonban csökönyösnek lenni, mert a helyzetekhez is kell alkalmazkodni, nem csak a kényelemhez.

Így hat a Bikára az uralkodó bolygója – a Vénusz – 2013-ban

A harmóniát kell megtalálni, hiszen a 2013-as év bővelkedni fog forrongó eseményekben. Ez a bolygó talán segít, hogy mind közösségi, mind pedig anyagi téren stabilizálódjon a jegy szülötteinek helyzete. A Vénusz persze magát a nyilvánosságot, közösséget is jelzi, s mint ilyen a figyelmet is mutatja, melyet a másik emberre kell fordítanunk. A Bika számára és minden emberi kapcsolata számára fontos lehet, hogy megtanuljon  adni, és reális alapokról Vénuszi kényelemre helyezkedve végezze feladatait.

Ikrek

A nagyon értelmes és logikus, kétarcú merkúri ember egész június végéig élvezheti a Jupitert. Eddig lesz ugyanis a nagy szerencse bolygója a jegyben. Így aztán a tavasz sokat javíthat a mozgékony Ikreken. Aztán december 7-től 2014 februárig a Mérleg Mars mutat utat, és trigonja nagy energiákat ad tetterővel áldva meg eme jegy szülötteit, hogy aztán az év vége se legyen eseménytelen vagy unalmas.

Így hat az Ikrekre az uralkodó bolygója – a Merkusz – 2013-ban

2013-ban is számítani kell józan döntésekre, és a racionális helyzetfelismerés elsődlegességére. Mindig tudnia kell, mit és hogyan tegyen, ezt azonban a gondolatokkal lehet könnyen megközelíteni. Merkúr  a jó értelem, és frappáns, ügyes válaszok bolygója most is adja majd a legkézenfekvőbb válaszokat.

Rák

A jegy számára jó értelemben veszélyes lehet a 2013. év, hiszen nagy változások kialakulására lehet számítani. Mindenképpen építő szerep jut a Rákoknak, hiszen érzelmeik kardinális hatásúak az emberek józan és száraz világában. Június végétől a Jupiter a Rákban áll, így hatalmas tervek, perspektívák, szerencsés lehetőségek várnak eme jegy szülötteire 2013 második felében.

Így hat a Rákra az uralkodó bolygója – a Hold – 2013-ban

Sokat fog nyomni a latban kis égi kísérőnk. 2013 döntő lesz a nép helyzetének és sorsának alakulása szempontjából. Az asztrológiában a Hold jelöli az érzelmeket és a népet. Bizonyos, hogy aki szeretni tud és akar, azt megsegíti a sors, és lesz lehetősége érzelmeinek kibontakoztatására, és a lelki rezgésszint emelésére 2013-ban.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér