Ordítasz vagy érvelsz? Vérmérséklet horoszkóp

2017. június 2. 07:10 - Astronet
Az, hogy ki hogyan reagál egy-egy kiélezett helyzetben, azon is múlik, hogy milyen a vérmérséklete. A temperamentumunk pedig könnyen leleplezhető a horoszkópunk segítségével.
Kos

Impulzív és rendkívül akaratos. Olyan erős az új élmények és a felfedezések iránti vágya, hogy megállíthatatlannak tűnik. Környezete nehezen tartja vele a lépést. Roppant türelmetlen lehet, s ha sokat kell várnia valamire, lehet, hogy fel is adja. Igazi tűz jegy: lobbanékony, kutató, haladó felfogású. Nem ritkák a dühkitörések sem nála, ám amilyen hamar fellobbant, olyan gyorsan el is múlik a haragja.

 

Bika

Egy Bika mellett szinte érezhető a nyugalom, néha már-már a lassúság is. Távol állnak túle az érzelmi hullámzások, a dühkitörések vagy bármi, ami szélsőséges. Igazság szerint ezek meg is ijesztik, mert távol állnak a biztonságot és a stabilitást kereső énjétől. Sugárzik róla a derű és az életszeretet, jó értelemben vett hedonista alkat.

Ikrek

Temperamentumára a könnyedség jellemző, kíváncsi, felfedező. Játékos jellem, mindent megfigyel a környezetében, mindenkihez van egy-két jó szava és főleg mindenről tudni akar. Sokszor rámenős és tolakodó, de mindez csak csillapíthatatlan kíváncsiságának köszönhető. Állandóan mozgásban van, jön-megy, beszélget, problémát old meg. Soha nem fárad el.

Rák

Kifelé nyugodt, de belül szinte állandóan viharok dúlnak. Érzelmi élete annyira erős és annyira meghatározza minden döntését, hogy ettől aztán egy kissé kiszámíthatatlan is. Rendkívül mély érzésű, kedves és segítőkész. Roppant erősen ragaszkodik a szeretteihez, értük mindent megtenne.

Oroszlán

Temperamentumos, amolyan törtető alkat. Nem akar ő átgázolni senkit, egyszerűen megállíthatatlan a céljai elérésében. Küzd, amíg csak tud, legyen szó szerelemről, hivatásról, családról vagy bármiről, amit ő fontosnak tart. Nemeslelkű és ragyogó egyéniség, egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni mellette.

 

Szűz

Megbízhatóság és szorgalom jellemzi. Ritkán látszanak rajta az érzelmei, pedig nagyon gazdag lelkivilága van és rengeteg melegség van a szívében. Egészen más nagyközönség előtt, mint egy olyan ember mellett, akinek igazán meg tud nyílni. Magasak az elvárásai magával és a környezetével szemben is. ha valami nem sikerül, ő akkor is megőrzi a nyugalmát és a derűjét.

Mérleg

Ha sikerül megteremtenie a belső harmóniát, akkor ez kifelé is sugárzik róla: békés, nyugodt és olyan hangulatot teremt maga körül, hogy mindenki az ő társaságát keresi. A szépre, a harmóniára törekszik, távol áll tőle a durvaság, az agresszió, a kiabálás és a veszekedés minden formája. Ha ideges vagy feszült, akkor is inkább a kompromisszumos megoldást keresi, nincsenek dühkitörései.

Skorpió

Szélsőséges jegy, ő az akire elsőre rásütik, hogy rendkívül temperamentumos. Mindent teljes erőbedobással csinál. Egyszer visszafogottnak és tartózkodónak tűnik, máskor viszont tombol és szinte ész nélkül cselekszik. Egy biztos: soha nem jó egy Skorpió ellenségének lenni, mert ha támad, kegyetlen tud lenni. Nehéz őt kiismerni és talán sokszor ő maga sem tud kiigazodni magán.

Nyilas

Sugárzik róla az életszeretet, a vidámság, a derűlátás. Minden körülmények között hisz az emberi jóságban. Ugyanakkor, ha valaki vagy valami elrontja a jókedvét, azonnal és határozottan támad. Felcsattan, kiabál, kioszt, egyszóval nem fogja vissza magát. De hamar lehiggad és belátja, ha elvesztette a fejét. Kedves és segítőkész tud lenni, de nem szabad eljátszani a bizalmát.

Bak

Vérmérsékletére a nyugodt visszafogottság jellemző. Először hidegnek, távolságtartónak tűnik. sok idő kell ahhoz, hogy a bizalmába engedjen valakit. de ha valaki mellett biztonságban érzi magát, megnyílik és megmutatja, mennyire melegszívű, kedves és mélyérzésű valójában. Visszafogottsága mögött igazi temperamentum rejlik, ami csak bizonyos helyzetekbe és bizonyos emberek előtt mutatkozik meg.

Vízöntő

Vérmérsékletére a nyugodt gondtalanság jellemző leginkább. Könnyed, független és szabad szellemű. Néha direkt rájátszik arra, hogy kivülállónak vagy régimódinak tűnjön mert más akar lenni, mint a nagy többség. Alaphangulata derűs és gondtalan. Szüksége van a változatosságra, ezért néha úgy tűnhet, nyugtalan, mindenbe csak belekap és semmit nem tud kitartóan csinálni.

Halak

Erősen érzelmi beállítottságú, mély és romantikus érzések irányítják. Odaadó, megbízható és roppant jól érzi mások belső történéseit. Kívülről hidegnek és túl higgadtnak látszik, gyakran sütik rá, hogy rideg, de belül nagyon is érzelmes, romantikus és szenvedélyes. Csak mindezt annak tartogatja, aki tényleg meg is érdemli.


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér