Szex-horoszkóp 2011-re (1.rész)

2011. március 23. 11:40 , Legutóbb frissítve: 2011. március 22. 00:00
Ki ne tudna mindenről megfeledkezni, ha a testének egy bizonyos pontján időzik el a partnere? S hogy a párod mire gerjed, ahhoz tippet ad a születési képlete. De vigyázz, a te csillagjegyed is elárul egyet s mást az erotikus vágyaidról, és persze tested e
KOS
Örökké föl van villanyozva, szenvedélyes szexre vágyik, amiből a harcosság sem hiányozhat. A legtöbb akkor hozható ki a Kos-partnerből, ha a szex előtt nem sokkal heves vita során repülnek a tányérok. Mert Kos fölzaklatva a legfogékonyabb a szerelmi ingerekre.

Erogén zónája a fül és az egész fej tája. Imádja, ha a fülcimpáját harapdálják. A tarkó könnyű masszírozása után már semmi nem állíthatja le. Ha Kos a párod, igazi csókspecialistával van dolgod?


Ha Te vagy a Kos, kicsit vissza kell venned a temperamentumodból, különösen márciusban és áprilisban, mert a végén még elijeszted a párodat. Főleg, ha nem tüzes jegyben született. Ha viszont Nyilas vagy Oroszlán, akkor szinte lángol majd a lepedő alattatok. 2011 ugyanis sok vitát, s a viták után szenvedélyes békülést tartogat. Ha a párod a Kos, akkor nyugodtan ellenkezz vele, ezzel ugyanis úgy fel tudod tüzelni, hogy akár reggelig egyfolytában arról akar meggyőzni (csókkal és vad erotikus játékokkal) - hogy ő a legideálisabb partner számodra, s mást nem is választhattál volna.


BIKA
Az érzéki Bika megadja a módját a szexnek, és nem sajnálta tőle az időt. A sietség nála az erotika halála! Tehát türelmes és odaadó párra van szüksége. Ha rátapintasz a lényegre, szinte az egész teste erotikus zónává lép elő. A nyakát és a tarkóját simogatva dorombolni kezd.
A legérzékibb tájai az orra és a szája körül helyezkednek el. A Bika szereti, ha dögönyözik. A kellemesen illatozó, a bőrbe gyorsan beszívódó masszázsolaj csodát művel vele. A Vénusz hatása alatt álló Bikának többnyire jól esik a testét a maga pőre valójában közszemlére tenni?

 

Mivel 2011 a Vénusz jegyében köszöntött be, a Bikák elemükben lesznek. Ha még egyedül élsz, olyan erotikus vonzerő árad belőled, hogy aligha tud neked ellenállni valaki. Ha nem tüzes jegyű partnert választasz, a szerelem legédesebb perceit élheted át. Egy másik Bika, vagy egy Halak elvarázsol türelmével, érzékiségével. Az amúgy nehezen lángra lobbanó Szüzek és Bakok szívét is el tudod varázsolni. Ha a párod Bika, mindig hagyj neki időt az összebújásokra. Kényeztesd, csókolgasd, és csak hosszú előjáték után térj a lényegre. A legboldogabb hónapotok az április és az október lesz.


IKREK
Életében meghatározó szerepet játszik a változatosság. Kíváncsiságát mindig valami újdonsággal próbálja csillapítani. Ha Ikrek a partnered, őrizkedj a rutintól, mert hamar odébbállhat a kedvesed, akkor is, ha nem csapongó természet. Számára a "felfedezés" adja a legnagyobb élvezetet. Imádja az elcsábítására szolgáló játszadozást, talán még jobban, mint magát az aktust. Hogy sokáig megtartsd az Iker-szülöttet, kényeztesd simogatással a mellét, felsőtestét, karját. És még egy fontos tanács: mivel mindene a kommunikáció, ezért szeretkezés közben is beszélj hozzá, az egész aktus alatt folyjon belőled a szó! És őt se intsd csöndre!

2011-ben az Ikrek csak kóstolgatni fogja a szerelmet, senki mellett nem kötelezi el magát. Akkor lehet megtartani, ha szabadnak érezheti magát. Ha nem kell kötelezettséget, felelősséget vállalnia, ha csaponghat, akár egy pillangó. Szellemi társat keres, aki mellett az erotika titkos ládikáiba is bepillanthat. A legszenvedélyesebb éjszakákat a július, a szeptember és a december tartogatja. Lehet, hogy nyáron még itt-ott kipróbálja majd, milyen lehet más ölében megbújni, de ha mindig vidám vagy, ha nyitott szívvel, új szellemi és szexi játékokkal várod haza, akkor magad mellé tudod láncolni. Karácsonyra már ő hozza majd szóba az esküvőt.

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 2 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!ahhaosd2323
2011. június 6. 17:41

Hisztek ti az ezoterikus dolgokban , horoszkóp, asztrológia, stb...? Valóban komolyan gondoljátok, vagy csak egy jó "játék" illetve "elfoglaltság"?

laygna
2011. április 26. 11:01

Én kos vagyok, és utálok veszekedni. A tányérok összetörésének gondolatától is kiráz a hideg, nemhogy még utána szexeljek is. Inkább elmegyek sétálni, de egyébként se vágtam még semmit senkihez. Biztos valami mutáns vagyok, mert mindenhol azt írják, hogy a veszekedésre kéne gerjednem, de nem így van.

Astronet Piactér