Virágot a virágnak! - melyik illik a párodhoz?

2017. február 14. 11:20 - Németh Ági, fotó: Northfoto
A csillagjegye elárulja, melyik csokor tetszik neki!

A Hold a Mérleg jegyében áll, és a Vénuszhoz kapcsolódik, ez kedvez a párkapcsolatoknak - ráadásul ma van Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe. Lepd meg a kedvesedet egy csokor virággal! De hogy melyik is tetszene neki igazán? A csillagjegyéből kiderül!

 

Ha a párod a Kos jegyében született:

Az erőteljes, feltűnő virágokat részesíti előnyben, amilyen a piros rózsa vagy a tűzliliom. Ezek fejezik ki a legjobban a szenvedély energiáit, és a Kos-hölgy temperamentumos egyéniségét. Más feltűnő, élénk színű virágok is tetszenek neki – különösen a nárcisz, a tulipán és a gerbera.

Ha a párod a Bika  jegyében született:

A párod szerény és kedves, ezért nem is vágyik óriási csokrokra. A természetszerető Bika jobban örül az örökzöld cserepes növényeknek, melyek virágait minden tavasszal újra várhatja. Ha egyszer mégis vágott virágot kap, a letisztult eleganciát részesíti előnyben, ezért a tulipánok a kedvencei.

Ha a párod az Ikrek jegyében született:

Ő minden növényben képes felfedezni valami szépet. A vásárolt csokrok kevésbé lelkesítik, szereti a meglepetéseket. Ha mégis vágott virágot kap, akkor szereti azokat, melyek hosszú szárral kaphatók, mint az amarillisz, rózsa.

Ha a párod a Rák jegyében született:

A Rák jegyében született ember folytonosa ünnepli a szerelmet. Így szereti a piros rózsát, a nemes liliomot, ami a tisztaságot és a szenvedélyt jelképezi. Vigyázz, könnyen lehet, hogy a párod megsértődik, ha nem kap virágot.

Ha a párod az Oroszlán jegyében született:

Szeret a központban lenni, és élvezi az életet. A kreatív, ötletes, többféle virágból összeállított csokroktól felcsillan a szeme. Szereti a napraforgót és az aranysárga színű virágokat.

Ha a párod a Szűz jegyében született:

Igazán hűséges tud lenni. Szereti a kék színű virágokat, például a búzavirág az egyik kedvence. Szívesen veszi körül magát gyógynövényekkel is, mint amilyen a levendula. A kisebb fejű, szerényebb külsejű virágok is tetszenek neki.

Ha a párod a Mérleg jegyében született:

Ha virággal szeretnéd meglepni, akkor a szegfűt válaszd. Ennek a növénynek az eleganciája áll a legközelebb ehhez a jegyhez. A Mérleg jegyében született ember kedveli a diszkrét színeket. Figyelj arra, hogyha cserepes növényt adsz neki ajándékba, akkor az könnyen ápolható legyen.

Ha a párod a Skorpió jegyében született:

Kifelé hűvös, de valójában nagyon szenvedélyes ember. Előnyben részesíti az olyan virágokat, mint a dália, amelyeknek igazi szépsége csak a második pillantásra válik nyilvánvalóvá. A Skorpió jegyében született ember szereti a titokzatosságot, a sötétvörös rózsa is az egyik kedvence.

Ha a párod a Nyilas jegyében született:

A legfontosabb, hogy ne legyen unalmas a csokor! A neki szánt virágcsokorban lehet sokféle színes virág, szalag, és egyéb díszek is. Nem kell megmaradni egy fajta mellett. A Nyilas jegyében született embernek nem esik nehezére több időt áldozni a növények gondozására, úgyhogy cserepes növényt is adhatsz neki.

Ha a párod a Bak  jegyében született:

A kifinomult elegancia híve. A nárcisz az egyik kedvence, ez minden változatban megfelel az ízlésének. Pár szál virág, egy fehér szalaggal átkötve – ez biztosan tetszeni fog a Bak hölgynek!

Ha a párod a Vízöntő jegyében született:

Nála mindennek különlegesnek kell lennie, a virágnak is. Szereti az egzotikus növényeket, mint például az azáleát, de egy amarillisz is megfelel az ízlésének. Ha tehetné, naponta sétálgatna egy trópusi kertben…

Ha a párod a Halak jegyében született:

Érzékeny és érzelmekben gazdag természet. Egy érzékeny mimóza, vagy egy ápolást igénylő orchidea tökéletes választás a számára! Vigyázat, a nagyon erősen illatozó virágokat nem kedveli!

www.nemethagi.com


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér