Vilmos és Kate esküvőjének horoszkópja

2011. április 27. 11:00 , Legutóbb frissítve: 2011. április 22. 00:00
A klasszikus mondás, mi szerint az "ellentétek vonzzák egymást" igazán helytálló Rák napjegyű Vilmos és a Bak jegyű Kate esetében. Kapcsolatukat persze nemcsak ez a kötés erősíti, hanem az is, hogy Vilmos születési Holdja ugyancsak a Rák jegyben találhat
 

A boldogító igen kimondásának pillanata az uralkodás jelképeként ismert Oroszlán jegybe esik, a Nap, a Jupiter, a Mars, a Merkúr és a Vénusz pedig az uralkodói pozícióját erősíti. S bár mindkét fiatal képletében van jó néhány utalás arra, hogy gyakran éri majd őket támadás az uralkodói család részéről, de ezek sem tudják majd kikezdeni az érzelmeiket. Sőt, Vilmos hatalmi céljainak megvalósításához kifejezetten sokat ad majd ez a frigy.


Már a párválasztása is sikeres volt ebből a szempontból. Mert a polgári családból származó Kate Middleton erős, határozott, céltudatos lány, aki a Bak jegyben született, így nem ragadják el az álmok, tudja, hogy hol a helye, és a rá váró "megpróbáltatások" - amiket az udvar részéről el kell szenvednie - nem fogják úgy megviselni, mint annak idején Dianát.

Kate könnyen rá tud hangolódni másokra

De senki ne higgye, hogy Kate érzéketlen és számító. Mivel teliholdkor született (és születési képletében a Hold épp az érzelmekkel teli Rák jegyben állt), nagyon is rá tud hangolódni másokra, különösen pedig Vilmos érzelemvilágára, gondolataira, hiszen Vilmos születési holdja és napja ugyancsak a Rák jegyben található (és a partnerjelölő VII. házban áll). Alighanem épp a két Rák-hold a legerősebb kötés kettőjük kö­zött.

A másik a Mars (Vilmos képletében) és a Vénusz (Kate képletében) nagyon harmonikus fényszögkapcsolata. Ez ugyanis garancia arra, hogy ha lesznek is feszültségek, azok elsősorban a világgal adódnak, és nem egymással.


Őket a szerelem mindig össze tudja békíteni. S mert Kate holdja Vilmos képletében a felszálló holdcsomópontra esik, alighanem épp Kate lesz az, aki a herceg nehéz karmáját fel fogja tudni oldani! pedig nemcsak az ágyát, a szívét, a gondolatait, de az uralkodást is meg fogja osztani hitvesével. Örömmel kiveszi majd részét a gyerekek neveléséből is. (És talán erre nem is kell nagyon sokat várni, mert a bolygók jelzése szerint akár egy éven belül megszülethetne az első baba.)

Azonos a gondolkodásmódjuk

Mivel mindketten 1982-ben születtek, a lassan mozgó bolygók egyformán hatottak mindkettőjükre, így nemcsak az érdeklődési körük, a gondolkodásmódjuk azonos, hanem a világgal szembeni fellépésük is. Vilmos Kate mellett tud kiteljesedni, s valójában ezzel a házassággal lesz végre önmaga, és nem "szegény Diana árván maradt kisfia". S úgy tűnik, a királyi családot sújtó "válási hullám" is véget ér majd Vilmos és Kate szoros szövetsége révén. A születési képletüket nézve ugyanis nagyon kevés az esély arra, hogy valaha is külön utakon folytatják az életüket.

Kate feltehetően nem lesz a "Szívek királynője", ugyanis nem akar Diana nyomdokaiba lépni. Nem akarja utánozni Vilmos édesanyját. De nem is kell! Ő a saját egyéniségével fogja meghódítani az emberek szívét és megőrizni Vilmos szeretetét.


A királyi esküvővel kapcsolatban további érdekességeket itt olvashatsz >>>

Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér