Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés január 4-10.

Általános előrejelzés minden jegynek az 1. hétre.

Védje meg az auráját!

Ön is tapasztalta már, hogy bizonyos találkozások vagy helyzetek után gyenge és erőtlen? Eláruljuk, mi okozza ezt, és hogyan védekezhet ellene!

Milyen színű az aurád? Most kiderülhet!

Az aura színét nem csak műszerrel lehet meghatározni - a tiéd piros, lila, sárga, kék vagy sárgásbarna?

Kerüld az auragyilkosokat!

Érezted már úgy, hogy bizonyos emberek Elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük? Fáradtan ébredsz reggelente?

Hatnak egymásra az emberi erőterek

Lelkivilágunk alaposabb megismerésével boldogabb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát. Az emberi energiamezőkről sokan írtak már, de az aura mozgásaival szinte senki nem foglalkozott.

A pozitív gondolat bevonzza a jót

Bizonyára mindenki ábrándozott arról, hogy képes belelátni mások gondolatába, megálmodja a jövendő tör­­ténéseket. Aztán amikor szemtől szembe találkozik valakivel, aki azt állítja, hogy erre képes, gúnyos mosollyal csóválja a fejét...

Vonzd be a boldog párkapcsolatot!

Kisugárzásunk gyakran sokkal meghatározóbb mind a pár- mind a munkakapcsolatainkban, mint külsőnk, anyagi helyzetünk, társadalmi elismertségünk és családi hátterünk együttvéve - mondja Bognár Tas auraszakértő. Írásunkból kiderül, miért fontos auránk töltöttsége és hogyan tudjuk bevonzani a megfelelőó párkapcsolatot.

Válassz párt az aurád szerint!

Akik már regisztráltak az auratárs-kereső rovatunkban, ismerik a saját aurájukat, és azt is megláthatják, hogy ki az, aki "kicsit" és ki "nagyon" illik hozzájuk. Viszont sokan talán nem is értik ennek a módszernek a lényegét.

Auralátás - szabad szemmel

Bognár Tas auraszakértő és látó. Kamaszkora óta foglalkozik tudati technikákkal, később ötéves ázsiai tartózkodása alatt tibeti mesterektől tanult, a gyakorlatokat pedig ötvözte a nyugati tudományok felfedezéseivel. Egy speciális bioenergetikai berendezés

Itt az Aura-randi - Leáldozhat a kalandoroknak

A gyufa, a golyóstoll, a telefonközpont, a hidrogénbomba, a bűvös kocka után itt az aurás társkeresés. Egy újabb, nehezen nélkülözhető dolog, amit magyarok adnak a világnak - adja hírül a Kiskegyed!

12
Astronet Piactér