Karmikus terhek - életeken át

2009. október 22. 06:03 , Legutóbb frissítve: 2009. október 22. 00:00 - Herczeg Kata
A karmikus terheket mindenki cipeli magával egyik életből a másikba - legfeljebb nem a múltbeli számla kiegyenlítéseként, hanem a jelen élet kegyetlen megpróbáltatásaként éli meg, és megpróbál lázadni ellene.
 

Márpedig aki szenved, és sorscsapásnak tekinti a próbatételeket, az aligha fog tovább lépni, nehezen tudja ledolgozni vállalt kötelezettségét, és viszi magával a következő életébe a lélek kiegyenlítetlen számláját.
Keleten a reinkarnációt évezredek óta természetesnek veszik, így a múltbeli adósságokat is elfogadják. Nyugaton csak napjainkban kezdik elfogadni, megérteni az emberek, hogy a lélek újra és újra testet ölt. Bizonyság rá az a sok-sok gyermek, aki fura "meséket" ad elő korábbi családjáról, önmagáról.

- Tavaly nagyon kétségbe voltam esve. Azt hittem, a fiamat pszichiáterhez kell vinnem! - panaszolta Anna. - Olyan ijesztő hazugságokat eszelt ki, ami egy felnőttől is bizarr lett volna.
Elmondta: a fia, Ádám négyévesen arról beszélt, hogy őt nagyon megverték, és még most is fáj tőle a feje. Ilyenkor készségesen azt is meg is mutatta, hol érte az ütés. Azt mondta, kapával vágták fejbe. 
- Azon a helyen volt aa fején egy hosszú mélyedés. Orvostól orvosig hordtam, vizsgálják meg, mert talán a szülésnél sérülhetett meg, és biztosan nem normális dolog, hogy egy ilyen kicsi gyereknek olyan sokszor fáj a feje. De semmit nem találtak nála. Pedig még CT vizsgálatot is végeztek.  Akkor mondta az egyik neurológus, hogy a fiam képzelődik, vagy így akarja magára terelni a figyelmemet. De csak nem hagyott nyugodni a dolog. Ádám általában elalvás előtt mesélt a "múltjáról", hogy már menyasszonya van, de nem szabad találkoznia a lánnyal, mert a testvérei meg akarják verni. Néha éjjel felsírt, hadonászott, mint aki védi magát. Főleg a fejét...

- Aztán volt egy nagyon különös élményünk - folytatta Ádám édesanyja. Tavaly télen a Tátrába utaztunk síelni, és Ádámot is vittük magunkkal. Az egyik benzinkútnál megálltunk, pihenni.  A kutas ránk köszönt, a fiam pedig szlovákul visszaköszönt. Először arra gondoltam, tetszik neki az idegen nyelv, utánozza a szimpatikus kutast. De az egy hét alatt sokszor volt hasonló eset, sokszor szólalt meg szlovákul. Igaz, csak egy-egy szót mondott, de nem hittem, hogy ott tanulta. Egyik este, lefekvés előtt meg is jegyeztem: gyorsan megtanultad ezt a fura nyelvet. Mire ő: de hát én beszéltem már így, csak elfelejtettem... Ekkor gondoltam először arra, hogy Ádám emlékszik az előző életére. És ettől kezdve tudatosan próbáltam irányítani az emlékeit. Egész sok minden előjött... Mesélt a szénagyűjtésről (mi városban élünk, a falusi munkával legfeljebb az óvodai mesékből vagy a tévéből értesülhetett - vagy... az előző életében!),  mesélt a barátairól, de a legtöbbet a menyasszonyáról.

- Aztán nagy bánatomra vége szakadt ennek a különös múltidézésnek - sójatott az anyuka. - Még nem volt hat éves Ádám, amikor az influenza ledöntötte a lábáról. Napokig lázasan feküdt, néha  félrebeszélt, valami Jelenát hívogatott... Aztán amikor elmúlt a láza, elmúltak vele az emlékképek is. "Filmszakadás" történt. Én pedig hiába próbálom Szlovákia vagy Jelena felé terelni, értetlenül néz rám.  Most azon töröm a fejemet, vajon akkor kellett volna pszichiáterhez vinnem, amikor hallucinált, vagy most kellene elvinnem egy reinkarnációs hipnózisra.
- Talán rá kellene bízni, hogyan dolgozza fel a "múltját". És nemcsak azért, mert most még kicsi a reinkarnációs hipnózishoz. Hanem azért, mert a karma igazából személyes dolog, amibe nem szabad kívülről beleszólni, másoknak irányítani. Épp az a lényege, hogy mindenki saját maga fejlődjön általa. Akkor is, ha valami nagyon rosszat kell megtapasztalnia. Ettől a "rossztól" senkit nem lehet, nem szabad megóvni, hiszen ez a karma lényege.

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 6 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!TV
2009. szeptember 17. 17:01

ÁGi: a horoszkópodban is benne van, de egy látó is meg tudja mondani

ÁGi
2009. szeptember 17. 13:03

Honnan tudhatom meg, mi a karmám, mi a sorsom, mi az életfeladatom jelenlegi életemben? Honnan tudom, hogy ha valamit teszek, vagy nem teszek, ezzel elfutottam a karmám elől?

Kérdező
2009. május 20. 20:03

A közvetített tudás esetén előbb azt írják le, hogy honnan származik a tudás. Ha unalmas, hát unalmas. Már nem emlékszem a könyvnek melyik részében van, régen kölcsönadtam. Tudati szint emelkedésről van szó. Arról, hogy életedben egyesítened és harmóniába kell hozni a tudatod részeid, az egód, a tudatalattid (lelked) és a szellemi valód. A cél az, hogy itt és most elérd a teljes tudatosságod. Megvilágosodás, sokféle kifejezés van rá, fel kell ébredni, rá kell ébredni igazi önvalódra. Eddig is ez volt a feladat, csak a karma kötöttségei közepette kellett volna boldogulni. Most nincsenek ezek a kötöttségek. Sok dolog történik egyszerre, a lényeg, hogy a Földön véget ér a karmikus kör az emberiség számára, a lélekfejlődés új pályára áll. A Fénytest kialakulása c. könyv azt is leírja, hogy hogyan működik a karma és hogyan lehet zárójelbe tenni. Bár lehet, hogy sok unalmas rész is van benne.

Kérdező
2009. május 20. 17:20

Miért tették? Mert jön a ciklusváltás, és a karmikus köröknek vége, a tudati felemelkedéssel kell foglalkoznia a lelkeknek nem a karmával.

Kérdező
2009. május 20. 17:19

Több könyvben is megjelent már ez az információ. Az egyik a 2012 - van választásod című könyv, a másik a Fénytest kialakulása című könyv. Mindkettő közvetített tudás.

Astronet Piactér