A természet csodája: A Nagy Korallzátony

2009. november 15. 09:00 , Legutóbb frissítve: 2009. november 15. 00:00
Az egész világon egyedülálló, így természetesen a világörökség része a Nagy Korallzátony. A maga 2000 km-ével a világ legnagyobb élő korallzátonya - és hihetetlen fajgazdagsága miatt minden búvár álma.Tekintse meg galériánkat!


Körülbelül 1500 hal-. 450 korall-, 4000 puhatestű-, 6 teknős- és 24 madárfajt számoltak össze ezen a területen a kutatók. A terület további érdekessége, hogy a Nagy Korallzátony az űrből is látszik.
Tekintse meg galériánkat!

Tekintse meg galériánkat!


1000 Természeti csoda
Alexandra Kiadó >>>

Ez a könyv a világ számtalan természeti csodájából ezret mutat be. A föld sokféleségéhez mérten még ez a szám is elenyésző, de arra talán mégis elég, hogy minden kontinensről - még az Antarktiszról is - megismertessen néhány olyan vidékkel és természeti jelenséggel, amelyet egyszer, legalább e könyv lapjain látnunk kell.
Földrészek és országok szerint haladva számos nemzeti parkról és természetvédelmi területről is olvashatunk. Új nézőpontból tekinthetünk az olyan ismert tájakra, mint az Andok vagy a Nagy-korallzátony, és rejtett szépségeikről is sokat megtudhatunk. A könyv nem utolsósorban bemutatja, hogy napjainkban milyen erőfeszítéseket tesz az ember e csodás tájak, növények és állatok fennmaradásáért.

Oldalszám : 336
Méret [mm] : 231 x 305 x 28
Ára: 4799 Ft

Kapcsolódó képgalériák:

Dubai gyöngyszeme: Palm Jumeirah >>>

A világ legszebb Buddha-szobrai >>>

A Húsvét-sziget monumentális őrzői >>>

Varázslatos Egyiptom >>>

Ég és Föld között >>>

Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér