Karácsonyi könyvajánló

2016. december 8. 09:23 - Astronet, fotó: Northfoto
Ha szeretnél meglepni valakit egy szép kötettel, akkor érdemes körülnézned a következő kiadványok között!

 

Gyógyító történet
Molnár Krisztina Rita meseszerű története valódi problémákat tár elénk: a szülő-gyerek kapcsolat nehézségeit, az örökbefogadás kérdéseit, az elmúlás és gyász, az elfogadás és újrakezdés lehetséges feldolgozását. Mindezt olyan bájjal és bölcsességgel teszi, hogy az olvasónak pityergés közben is mosolyra húzódik a szája. A történetet pedig tökéletesen kiegészítik Simonyi Cecília elragadó illusztrációi. Olvassuk együtt a gyerekekkel, kicsikkel, közepesekkel és nagyokkal is.
Molnár Krisztina Rita: A víz ösvénye, Simonyi Cecília illusztrációival, Alexandra Kiadó, 2999 Ft

 

Öröknaptár – égi üzenetekkel
Ebben az évről évre használható, asztali öröknaptárban a szerző minden napra kínál Önnek egy szeretettel és gyógyító energiával teli angyali üzenetet. Az angyali idézetek megszépítik a napjait és átsegítik bármilyen stresszes helyzeten!
Doreen Virtue: Angyali öröknaptár, Édesvíz Kiadó, 3894 Ft

 


Határidőnapló – spirituális idézetekkel
Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig. A szerző napjaink egyik legbefolyásosabb írója. Könyvei nemcsak a bestseller-listákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat, és a világ újfajta megértését keresik.
Paulo Coelho: Barátság  Naptár 2017, Alexandra Kiadó, 3 699 Ft

 

Varázskönyv
Ez az önéletrajzi ihletésű kisregény sajátos stílust képvisel. Sodró és olvasmányos hangvételével egy nehéz gyermekkor leírása,  ami a maga egyre elmélyülőbb és sűrűbbé váló módján egy igazi, szinte tapinthatóan „életes” regénnyé kerekül. A regény katartikus élményt ad, hitet tanít a reménytelenségben és a céltalanságban is, hitet abban, hogy minden túlélhető és megszerethető. A szerző zz önismereti Szintézis Szabadegyetem igazgatója és tanára, a különleges pszichés képességeket vizsgáló Pszi Labor vezetője.
Paulinyi Tamás: Bólébál, Athenaeum Kiadó, 2366 Ft

 

 


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér