Krisna-völgyi Búcsú - A szellemi kikapcsolódás valódi alternatívája

2017. július 12. 11:47 - Astronet
A három nap során bepillanthatsz India képzőművészetébe, megismerheted építészeti, irodalmi hagyományait, kipróbálhatod zenei és tánckultúráját, megismerheted szokásait!

Csak kevesen tudják, hogy a somogyvámosi Krisna-völgy, Európa egyik legnagyobb ökofalva a szellemi és lelki feltöltődés központja is egyben. A biofarm lakói a hinduizmus vaisnava irányzatát követik, vagyis Krisna-hívők, és az év során számos fesztivállal, önismereti és öko-kurzussal, valamint bentlakásos hétvégéken keresztül igyekeznek megismertetni az érdeklődőkkel India ősi kultúráját.

 

A Búcsút már több mint két évtizede rendezik meg Krisna-völgyben, a Fonyódtól délre mintegy 20 perc autóútra található, de vonattal, hátizsákos turistaként is megközelíthető helyszínen. A Búcsú egy különleges, háromnapos hétvége, amikor a vaisnava kultúra minden szeletét megismerheted, 280 hektáron. Bepillanthatsz India képzőművészetébe, megismerheted építészeti, irodalmi hagyományait, kipróbálhatod zenei és tánckultúráját, megismerheted szokásait. Ha olyan kikapcsolódásra vágysz, ami túlmutat a határaidon, ha olyan mottókat, szellemi útjelzőket keresel életutad építéséhez, ami biztos építőkövet jelent, akkor Krisna-völgy rejtett szigetét Neked találták ki!
 
Július 21-23., Somogyvámos
www.krisnavolgy.hu www.krisna.hu


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér