András napi szerelem-varázslások

2009. november 30. 06:44 , Legutóbb frissítve: 2009. november 30. 00:00
András-nap leghosszabb éjszakáján bármi megeshet... Ilyenkor érdemes a szerelemmel, a házassággal kapcsolatban jövendölni, varázsolni, mágiázni.
 
Se szeri, se száma azoknak az újraéledő népi jóslásoknak, amelyekkel a várható termésre, a várható időjárásra, a család szaporodására, a boldogság megtalálásának lehetőségére próbálnak az emberek választ kapni az ünnepi időszak során. Az ok: ezek az év legsötétebb napjai, leghosszabb éjszakái, amikor a kozmikus energiák megsokszorozódnak, és az intuíció, illetve az akarat ereje felerősödik.
Ilyenkor az álmoknak is megnő a jelentőségük, és minden esemény különös hangsúlyt kap, ami a "nevezetes napok" valamelyikén történik. Mivel András napját az év leghosszabb éjszakája követi, a néphit szerint ez a legalkalmasabb idő a szerelmi varázslásokra.

Az András-napkor készített szerelmi és szerencse-amulettek, betegségtől védő talizmánok is sokkal hatásosabbak. Ezek a talizmánok egyébként nemcsak neked hozhatnak szerencsét, hanem annak is, akinek adod, tehát kedves ajándék lehet egy kristálylánc, medál vagy karkötő. A szerelmi varázslásnál fontos, hogy a tárgy mindenképpen kört formázzon, azaz zárja az érzéseket.

Az amulettek mágikus erejéről itt olvashatsz!
Már a kelták is

A kelta hagyomány szerint a november 30-i mágiák többsége ugyancsak a szerelemhez kapcsolódik. Ilyenkor kártyát vagy rúnát vetve lehet kideríteni, hogy mikor lesz a menyegző, vagy ki lesz a leendő partner. De az András napi nagyon erős energiahatások segítenek a szerelmi kötésnek és a rontó mágiának is - ha tehát valaki házas emberre vetett szemet, akkor mindenképpen most kell azt a kapcsolatot "elrontania".

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér