Hűséges a társad? Vizsgáld meg a tenyerét!

2017. április 20. 10:12 - Astronet, fotó: Northfoto
Szeretnéd tudni, hűséges lesz-e az új párod? Vizsgáld meg a kezét! A tenyérjóslás segít felderíteni személyiségét.

Bár többnyire csak egy idő után derül ki, hogy működni fog-e egy kapcsolat vagy sem. A tenyérjóslás azonban már egy kicsit korábban szolgálhat némi információval. Ha beleszeretsz valakibe, akkor vizsgáld meg a tenyerét és megtudhatod, hogy kitartó vagy csalfa típus-e.
Milyen a Föld kéz?  Négyzet alakú tenyér rövid ujakkal. A bőr vastag, valószínűleg durva, a tenyéren bőrkeményedésekkel. Az ujjak és az ízületek meglehetsősen merevek. A fővonalak élesen kirajzolódnak, amellékvonalak vagy teljesen hiányoznak vagy alig akadnak belőlük.

A kéz alakja, tapintása

Ha szerencséd van párod Föld típusú kézzel rendelkezik. Az ilyen típusú ember ugyanis gyakorlatias, megbízható, szilárd jellemű. Szereti a megszokott dolgokat és a kényelmet, tehát temperamentumát egyenesen hosszú távú kapcsolatokra találták ki!

Vizsgáld meg kezének tapintását is!

Remélhetőleg puha, mégis ruhanyos ez ugyanis érzékenységet és megértést sugall. Az illető kész figyelmet szentelni a másik fél érzéseinek, képes az együttérzésre és valószínűleg érdekében áll, hogy egészséges és kiegyensúlyozott kapcsolatban éljen. 

A szívvonal

A szívvonalat (az ujjakhoz legközelebb eső vonal ) érdemes kitüntetett figyelemben részesítened! Mivel innen tudhatod meg, az illető milyen formában ad hangot érzelmeinek, és milyen típusú kapcsolatra vágyik. A kielégítő, hosszú távú kapcsolat utáni vágy, széles ívet leíró szívvonalban nyilvánul meg.

Figyeld meg, akadnak-e kisebb vonalak, melyek a szívvonalról ágaznak el. Ezek a jó jelek ugyanis azt mutatják, hogy az illető kapcsolatai – így a párkapcsolata is - érzelmekkel telítettek-e. Ha a leágazás a szívvonaltól az Apolló-domb (a gyűrűs ujj alatt elhelyezkedő húsos kiemelkedés) felé vezet, akkor az illető boldog párkapcsolatra számíthat.

Ha a szívvonal felfut a Jupiter-dombra (a mutatóujj tövénél elhelyezkedő húsos kiemelkedés), és a kéz belső élén ér véget, az illető rendkívül féltékeny típus. Ha azonban a vonal legyezőszerűen terül szét a Jupiter-dombon, a kéz tulajdonosa ragaszkodó,, melegszívű társ – vagyis ideális társ.

Az ujjak

Vedd szemügyre a hüvelykujját is! Optimális esetben eléggé hosszú, ami tapintatról árulkodik, továbbá arról, hogy az illető jól megtalálja a hangot a környezetével.

Ami a körmöket illeti: a hűséges ember valószínűleg türelmes is, tehát spatulás ujjbegyeket keress! A spatulás ujj a vége előtt közvetlenül kiöblösödik, mintha az ujjbegy nekispréselődne egy kemény felületnek. A körmök a legjobb esetben normális hosszúságúak.

Vizsgáld meg a Vénusz-dombot is!

A Vénusz-domb, a hüvelykujj legalsó percét fedő húsos kiemelkedés. Ha szépen domborodik, de nem túlfejlett, és érintésre kellemesen ruganyos, akkor gazdájának hűséges a természete, és képes mélyen szeretni.

Nézd meg azt is milyen hosszú a szívvonal!

Csak a megfelelő hosszúság esetén valószínűsíthetjük, hogy a kéz gazdája alkalmas-e az érzelmek széles skálájának megtapasztalására, amely feltétele annak, hogy hogy jól megértsen egy vele intim közelségben élő társat.

Ha szívvonal túlnyúlik a Jupiter-dombon, akkor a kéz tulajdonosa rendkívűl féltékeny.
A Szaturnusz-dombon (a középső ujj alatt elhelyezkedő húsos kiemelkedés) véget érő szívvonal pedig olyan személyre utal, aki bár vágyik a felnőtt kapcsolatra, ugyanakkor szenvedélyes, könnyen csábuló alkat.
A „tökéletes" szívvonal a Jupiter-dombon ér véget- ez esetben a kéz gazdája melegszívű, szeretetteljes, lojális egyén.

A cikk Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája (átfogó útmutató a kézelemzéshez) című könyvéből készült. (Alexandra Kiadó, 3699 Ft.)


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 1 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!2017. január 10. 18:02

Nagyon sok éve én és családtagjaim és kollégáim , barátaink egy különleges spiritualis tanacsadóhoz , tanítóhoz járunk, aki jós is Tarologus, de más kártyákat ,Számmisztikát , asztrológiat , de tenyérelemző is ,tisztanlátó és lélek- szellemgyógyász is .Aranyasszony . Én nála vegeztem Reiki t és Angyalkommunikácio és Tarot tanfolyamot. Amelyeket sikeresen használok .Telefonon és skypon is elemez , javasol. Nagyon részletesen egyendien 2-3 órát is. Nekünk szinte 100 % ban bejöttek joslatai. . Engem halálos betegsegekből kihozott, rakbol , fóbiá kból . Honlapja :Ametiszt . www.ametiszt.atw.hu Tel: 06306860420

Astronet Piactér