Ingával megtudhatod a választ!

2012. szeptember 4. 11:30
Mit tud az inga? Többet, mind gondolnád! A jövőre vonatkozó kérdésekre határozott választ ad annak, aki érti a "szavát".

 
Az ötvenes évek elején, amikor még csak álom volt a háromdimenziós ultrahang, és a születendő gyermek nemét legfeljebb világra jövetele pillanatában tudhatták meg az asszonyok, nagyanyám egy cérnaszálra kötött karikagyűrűvel szinte mindig pontosan meg tudta mondani, fiú lesz-e a kis jövevény, vagy kislány. Hozzá jártak a környék várandós asszonyai.


De őt kérték meg akkor is, ha elveszett egy kulcs, vagy valami fontosabb tárgy, vagy valami fontosabb tárgy mert a cérnaszálon főggő karikagyűrű azt is megtalálta.


És persze a jövendőt is mindig pontosan megmutatta. Mi, gyerekek tátott szájjal figyeltük, az asszonyok pedig próbálták ellesni tudományát. Aki hitt magában, az erejében, annak sikerült is.


A jó inga titka

Az ezoterikus boltokban sokféle ingát lehet kapni. Hagyjuk, hogy tudatalattink válassza ki a legmegfelelőbbet: azt, amelyik szinte felkínálkozik, hoy elvigyük. Súlya tetszőleges, az ideális 14-35 gramm között van. A lényeg, hogy a saját lendülete vigye, és ne téríthesse el se huzat, se a kérdező lélegzetvétele.


sokféle lehet: a mérőóntól a rézen át a különféle nemesfémekig, kristályokig bármi. Sőt, az utóbbi időben már készítenek rézzel kombinált faingát is, aminek a közepe üreges, hogy a megválaszolandó kérdést egy pici papírra felírva bele lehessen tenni. A függesztő szál lehet cérna, hajszál, arany- vagy ezüstlánc. Alapszabály: minél nehezebb az inga, annál hosszabb zsinórra van szükség. 10-12 centinél ne legyen rövidebb, 30-35 centinél ne legyen hosszabb. Ha nem használjuk az ingát, tartsuk egy fekete bársony- vagy bőrzacskóban. Használat előtt zárjuk a tenyerünkbrr legalább 10-20 percig, hogy felvegye teste rezgését,és átjárja az ingát is a kérdező energiája.


Hogyan válaszol?

Természetesen a mozgásával - és mindenkinek másképp! Van, akinek a jobbra körözés az igen, van, akinek az erős előre-hátra lengés. Aki először fordul hozzá, az tisztázza néhány próbakérdéssel, melyik mozgás mit jelent. A legegyszerűbb, ha feltesszi a kérdést: mi az igen, mi a nem. Vannak esetek, amikor nem válaszol az inga: ha rossz a kérdés, ha lázas, fáradt vagy feszült a kérdező, ha nem hiszünk a válaszban, ha annyira erős a vágya, hogy azt lássa a mozgásban, amit szeretne, valamint ha olyan ingát kérdezünk, ami nem a miénk.
Igen vagy nem?

Nem kell látnoki képességekkel rendelkezned ahhoz, hogy bizonyos kérdésekre határozott választ kaphass. Elég, ha jól teszed fel a kérdést. A jó kérdés olyan, amire igennel vagy nemmel lehet válaszolni.


Mire használható?


Az élet szinte minden területén alkalmazható. Segít az elveszett tárgyak felkutatásában, a lakásban található jó és rossz földsugárzások feltárásában, de akár még a kártyavetésnél is (a képpel lefelé kiterített kártyák fölött tartott inga választja ki a húzandó lapokat).


Indulhat a jóslás

Fogjuk a zsinór végét a hüvelyk-, a mutató- és a középső ujja közé, a könyököt támasszuk meg, hogy a kar ne mozdulhasson el. A csukló legyen a könyökénél kicsit lejjebb. Az izmokat ne feszítsük meg, és tudatosan ne mozgassuk az ingát. A jobbkezesek a jobbal, a balkezesek a bal kézzel dolgozzanak! Mindkét talp legyen a padlón, soha ne tegyük a lábakat keresztbe ingázás közben. Lélegezzünk nyugodtan, mélyen, közben lógassuk az ingát a levegőben, esetleg egy mágikus négyzet vagy kérdésekkel teleírt orákulum közepe fölé. Várjunk, amíg az inga teljesen mozdulatlanul lóg, ekkor koncentráljunk a kérdésre, s közben figyeljük meg, merre mozdul a súly.


Fontos, hogy az inga magától mozduljon el, a belső rezgésünk hatására, ne erőltessük, ne befolyásoljuk. Ha nem értelmezhető a válasz, nagy valószínűséggel nem az ingával van baj, talán nem is a kérdéssel, hanem a tudatalattinkkal.


12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér