Tenyérjóslás - az ujjak formája

2016. január 6. 18:00 - Astronet
A következő jelekből könnyen kiolvasható az illető személyisége!

A tenyérjóslás első lépéseként érdemes az ujjakat szemügyre venni, mert többet elárulnak a személyiségről, mint gondolnánk!

 

Hüvelykujj
Az akaraterő, a kreativitás, az önérvényesítő képesség jelölője. A nagy, hangsúlyos hüvelykujj az öntudatos, célratörő, kreatív emberek sajátja. A kis hüvelykujj kevésbé fejlett ambíciókra utal, viszont jelezheti, hogy az illető könnyebben alkalmazkodik másokhoz. A mélyen ülő hüvelykujj nagy mozgékonyságra utal, míg a magasan kezdődő ujj az intellektuális típusok sajátja. A hajlékonyságot is vizsgáljuk: a merev ujj a személyiséget tekintve is merevségre utal, a hajlékony hüvelykujj rugalmas típust sejtet.

Mutatóujj
Az öntudat mértékét határozza meg. A hosszú mutatóujj öntudatosságra, a rövid önbizalomhiányra utal. De nem csak ezt jelenti – a dominanciaigényt is jelzi. Az öntudatos emberek gyakran hajlamosak arra, hogy elnyomni próbáljanak másokat, vagy keresztülvinni az akaratukat, ezt is jelzi a hosszú mutatóujj.

Középső ujj
A felelősségvállalás, a megbízhatóság mértékét jelzi. Ha legalább a köröm hosszúságának felével hosszabb, mint a többi ujj, az azt jelzi, hogy az illető a lelke mélyén komoly ember, aki vállalja a felelősséget önmagáért és másokért is. Lehet rá számítani, megbízható a munkájában és a magánéletében egyaránt. Ha rövid ez az ujj a többihez képest, akkor ezek a személyiségvonások nem elég fejlettek az illetőben.

Gyűrűs ujj
Az empátiáról, szépérzékről, harmóniáról árulkodik. Ha a gyűrűsujj hosszú és hangsúlyos, akkor arra utal, hogy az illető együtt érez másokkal, gyakran fogja el részvét mások iránt, és fontosak számára a társas kapcsolatok, a szerelem és a család. Ha a gyűrűsujj hosszabb, mint a mutatóujj, akkor az illetőnek állandóan visszajelzésre van szüksége a párjától, a környezetétől.

Kis ujj
A kommunikációt jelöli. Az elálló kisujj arra utal, hogy az illető nyíltan keresi mások társaságát, és bizony szívesen flörtöl is – a párkapcsolati problémák gyakran kiolvashatóak a kisujj jellegéből. Ugyanakkor viszont független alkat, nem tűr beleszólást a dolgaiba. A kéz egészéhez simuló kisujj viszont azt mutatja, hogy az illető introvertáltabb, szégyenlősebb alkat.

Lapozgató
Manfred Magg A tenyér és a horoszkóp című könyvéből
további érdekes dolgokat tudhatsz meg a tenyérjóslásról! (Bioenergetic Kiadó)


Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér