Gyertyamágia a színek erejével

A mágia különböző színű gyertyákat használ a problémák megoldására, de ezek nem csak az energiákra, hanem a hangulatunkra és az egészségünkre is hatást gyakorolnak.

Hűséges a társad? Vizsgáld meg a tenyerét!

Szeretnéd tudni, hűséges lesz-e az új párod? Vizsgáld meg a kezét! A tenyérjóslás segít felderíteni személyiségét.

Milyen színű az aurád? Most kiderülhet!

Az aura színét nem csak műszerrel lehet meghatározni - a tiéd piros, lila, sárga, kék vagy sárgásbarna?

Egy különleges álomfejtő technika

Ha te is azt érzed, jó lenne megfejteni az álmaidat, de nem tudod, hogyan tedd, akkor próbáld ki ezt az álomelemző gyakorlatot, meglepő eredményeket hozhat!

Tégy zsebre egy varázskövet!

Ősi legendák fűződnek a természet gyönyörű képződményeihez, a különböző féldrágakövekhez. Az asztrológia kutatói és hívei e kövek tulajdonságainak ismeretében határozták meg, hogy mely csillagjegy szülöttéhez kapcsolódnak s hoznak neki szerencsét és erőt.

A mágia három törvénye - harmadik: a karma törvénye

A mágia utolsó nagy törvénye – talán nem meglepő módon – a karma törvénye. Biztos sok-sok mindent tudsz már a karmáról (főleg, hogyha ezt a honlapot olvasod), azonban most egy kicsit eltérő, nem konvencionális megközelítésben próbálom vázolni a témát.

A mágia három törvénye - II.

A mágia második törvénye a hasonlóság törvénye. A hasonló a hasonlót vonzza – mondja a spirituális bölcsesség, ám ez a tömör mondat (ugyanúgy, mint az “Ahogy fent, úgy lent” is) jóval mélyebb értelmű annál, hogy egy kézlegyintéssel elintézzük és beillessszük az ezo-közhelyszótár H betűje alá.

A mágia három törvénye - I.

Manapság ezoterikus divattá vált, hogy „bevonzunk” az életünkbe a sikert, pénzt, csillogást – a nők pasit, a férfiak nőt, valamint szeretetet, áldást és fényt „küldjünk” annak, akit legszívesebben egy kanál vízben megfojtanánk.

Az átok, az ima és a szerelmi mágia

Amikor bajba kerül az ember, akkor is imádkozni kezd, ha ateista, amikor pedig dühös, úgy szalad ki száján az átok, hogy eszébe sem jut, szavai valójában negatív imák, és könnyen valóra válhatnak. Mert az átok és az ima egy tőről fakadnak. Akárcsak a szerelmi mágia.

Pénz- és karriervarázslás

Szeretnél többet keresni, jobban élni, jobb állást találni? Segíthet ebben egy kis mágia.

Ingázd ki a színed!

A különböző színek más-más hatással vannak testünkre-lelkünkre. A színek az élet minden területén segíthetnek, legyen szó szerelemről, egészségről.

Bőséget hozó holdmágia

Vasárnap, január 27-én telihold lesz, ami kiváló a mágiára.

Astronet Piactér