Gyertyamágia a színek erejével

A mágia különböző színű gyertyákat használ a problémák megoldására, de ezek nem csak az energiákra, hanem a hangulatunkra és az egészségünkre is hatást gyakorolnak.

Hűséges a társad? Vizsgáld meg a tenyerét!

Szeretnéd tudni, hűséges lesz-e az új párod? Vizsgáld meg a kezét! A tenyérjóslás segít felderíteni személyiségét.

Kerüld az auragyilkosokat!

Érezted már úgy, hogy bizonyos emberek Elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük? Fáradtan ébredsz reggelente?

Mit üzennek az álmaid?

Az álmoknak régóta fontos szerepet tulajdonítunk, szükségünk van rájuk lelki egészség megőrzéséhez. De vajon hogyan születnek az álmok? És mi lakozik üzeneteik mögött?

Szerelmi- és pénzmágiák

A néphagyomány elsősorban az új év anyagi és szerelmi helyzetét próbálja mágiával erősíteni.

Olvasd ki a tenyeredből a szerelmet!

A tenyér mindent elárul. Azt is, mit vársz el egy partnertől, milyen hosszúak lesznek a kapcsolataid, kivel illesz össze, hány gyereked születik.

A köztünk élő kanálhajlítókat keresik

Különleges képességű emberek élnek közöttünk. Tárgyakat mozgatnak, jövőbe látnak, információt továbbítanak, szellemekkel beszélgetnek. Olyan dolgokra képesek, amelyek a fizika törvényeivel évszázadok óta nem megmagyarázhatóak. Most úgy tűnik eljött az idő, hogy megismerhessük őket.

Az alkotó álom

Már az ókori egyiptomiak tudták, hogy az álmokat csak akkor érthetjük meg, ha az egész ember egyéniségét és életkörülményeit elemezzük. Az ókori görög bölcs, Artemidórosz utazásai során több ezer álmot gyűjtött össze, a bennük megjelenő jelképeket feldolgozta és elemezte.

Hatnak egymásra az emberi erőterek

Lelkivilágunk alaposabb megismerésével boldogabb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát. Az emberi energiamezőkről sokan írtak már, de az aura mozgásaival szinte senki nem foglalkozott.

Gyógyíts mágiával!

Ha valaki beteg a környezetedben és segíteni szeretnél rajta, vesd be a gyógyító mágiát.

A szent kokalevél

Rágd, táplálkozz vele, oltsd a szomjad, kend magadra, mosakodj vele, öblítsd vele a hajad, lélegezd be, nézd, fogd, fürödj benne, kérj tőle tanácsot, vigyázz rá minden napodon, és éveid száma megszaporodik – hangzik a dél-amerikai Andok népeinek ősi hitvallása.

A mágia története

A szkeptikusok szerint, ha Isten teremtette volna az embert, önmaga képére és hasonlatosságára, biztosan tökéletesebbet csinál.

Astronet Piactér