Boszorkányok márpedig léteznek?!

Olvasónk történetére keressük a választ!

Híres jósok, híres jóslatok

Delphoi titokzatos jósdája, Nostradamus elgondolkodtató jóslatai... Híres jósok nyomába eredtünk, az ókortól napjainkig!

A mágia három törvénye - II.

A mágia második törvénye a hasonlóság törvénye. A hasonló a hasonlót vonzza – mondja a spirituális bölcsesség, ám ez a tömör mondat (ugyanúgy, mint az “Ahogy fent, úgy lent” is) jóval mélyebb értelmű annál, hogy egy kézlegyintéssel elintézzük és beillessszük az ezo-közhelyszótár H betűje alá.

A mágia három törvénye - I.

Manapság ezoterikus divattá vált, hogy „bevonzunk” az életünkbe a sikert, pénzt, csillogást – a nők pasit, a férfiak nőt, valamint szeretetet, áldást és fényt „küldjünk” annak, akit legszívesebben egy kanál vízben megfojtanánk.

Az átok, az ima és a szerelmi mágia

Amikor bajba kerül az ember, akkor is imádkozni kezd, ha ateista, amikor pedig dühös, úgy szalad ki száján az átok, hogy eszébe sem jut, szavai valójában negatív imák, és könnyen valóra válhatnak. Mert az átok és az ima egy tőről fakadnak. Akárcsak a szerelmi mágia.

Pénz- és karriervarázslás

Szeretnél többet keresni, jobban élni, jobb állást találni? Segíthet ebben egy kis mágia.

Ingázd ki a színed!

A különböző színek más-más hatással vannak testünkre-lelkünkre. A színek az élet minden területén segíthetnek, legyen szó szerelemről, egészségről.

Bőséget hozó holdmágia

Vasárnap, január 27-én telihold lesz, ami kiváló a mágiára.

Kerüld az auragyilkosokat!

Érezted már úgy, hogy bizonyos emberek Elszívják az energiádat, vagy szabályosan rosszul vagy tőlük? Fáradtan ébredsz reggelente?

Mit üzennek az álmaid?

Az álmoknak régóta fontos szerepet tulajdonítunk, szükségünk van rájuk lelki egészség megőrzéséhez. De vajon hogyan születnek az álmok? És mi lakozik üzeneteik mögött?

Szerelmi- és pénzmágiák

A néphagyomány elsősorban az új év anyagi és szerelmi helyzetét próbálja mágiával erősíteni.

Olvasd ki a tenyeredből a szerelmet!

A tenyér mindent elárul. Azt is, mit vársz el egy partnertől, milyen hosszúak lesznek a kapcsolataid, kivel illesz össze, hány gyereked születik.

Astronet Piactér