Boszorkányok márpedig léteznek?!

Olvasónk történetére keressük a választ!

Híres jósok, híres jóslatok

Delphoi titokzatos jósdája, Nostradamus elgondolkodtató jóslatai... Híres jósok nyomába eredtünk, az ókortól napjainkig!

A köztünk élő kanálhajlítókat keresik

Különleges képességű emberek élnek közöttünk. Tárgyakat mozgatnak, jövőbe látnak, információt továbbítanak, szellemekkel beszélgetnek. Olyan dolgokra képesek, amelyek a fizika törvényeivel évszázadok óta nem megmagyarázhatóak. Most úgy tűnik eljött az idő, hogy megismerhessük őket.

Az alkotó álom

Már az ókori egyiptomiak tudták, hogy az álmokat csak akkor érthetjük meg, ha az egész ember egyéniségét és életkörülményeit elemezzük. Az ókori görög bölcs, Artemidórosz utazásai során több ezer álmot gyűjtött össze, a bennük megjelenő jelképeket feldolgozta és elemezte.

Hatnak egymásra az emberi erőterek

Lelkivilágunk alaposabb megismerésével boldogabb, teljesebb életet élhetünk. Auránk másokkal együttműködve tölti be védelmező és erősítő feladatát. Az emberi energiamezőkről sokan írtak már, de az aura mozgásaival szinte senki nem foglalkozott.

Gyógyíts mágiával!

Ha valaki beteg a környezetedben és segíteni szeretnél rajta, vesd be a gyógyító mágiát.

A szent kokalevél

Rágd, táplálkozz vele, oltsd a szomjad, kend magadra, mosakodj vele, öblítsd vele a hajad, lélegezd be, nézd, fogd, fürödj benne, kérj tőle tanácsot, vigyázz rá minden napodon, és éveid száma megszaporodik – hangzik a dél-amerikai Andok népeinek ősi hitvallása.

A mágia története

A szkeptikusok szerint, ha Isten teremtette volna az embert, önmaga képére és hasonlatosságára, biztosan tökéletesebbet csinál.

Angyali segítség gyertyamágiával

Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, a gyertyamágia.

Ingával megtudhatod a választ!

Mit tud az inga? Többet, mind gondolnád! A jövőre vonatkozó kérdésekre határozott választ ad annak, aki érti a "szavát".

Tanulj az álmaidból!

„Isten megalkotta az álmokat, hogy a sötétségben botorkáló álmodóknak megmutassa az utat.” (Ősi egyiptomi magyarázat)

Jövendőmondás számokkal - számokból

Számokon keresztül megismerhetjük tulajdonságainkat és szerencsénket – ahogyan másokét is –, a műveletek pedig olyan egyszerűek, hogy saját magunk is elvégezhetjük.

Astronet Piactér