Gyertyamágia a színek erejével

A mágia különböző színű gyertyákat használ a problémák megoldására, de ezek nem csak az energiákra, hanem a hangulatunkra és az egészségünkre is hatást gyakorolnak.

Hűséges a társad? Vizsgáld meg a tenyerét!

Szeretnéd tudni, hűséges lesz-e az új párod? Vizsgáld meg a kezét! A tenyérjóslás segít felderíteni személyiségét.

Angyali segítség gyertyamágiával

Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, a gyertyamágia.

Ingával megtudhatod a választ!

Mit tud az inga? Többet, mind gondolnád! A jövőre vonatkozó kérdésekre határozott választ ad annak, aki érti a "szavát".

Tanulj az álmaidból!

„Isten megalkotta az álmokat, hogy a sötétségben botorkáló álmodóknak megmutassa az utat.” (Ősi egyiptomi magyarázat)

Jövendőmondás számokkal - számokból

Számokon keresztül megismerhetjük tulajdonságainkat és szerencsénket – ahogyan másokét is –, a műveletek pedig olyan egyszerűek, hogy saját magunk is elvégezhetjük.

Jósolj teafűből!

Tudd meg, mit mond a jövődről a teafű! Összpontosíts arra a kérdésre, mely leginkább foglalkoztat (párkapcsolat, karrier, egészség, pénzügyek, stb.), majd nézd meg a csésze alján kirajzolódó szimbólumot. Jelentése megadja kérdésedre a választ!

Kérj segítséget a totemállatodtól!

A totemállatok ábrázolják a nagy szellemeket vagy azt, amelyekre nekik szükségük van a túléléshez. Mindenkinek van ugyanis olyan erőállata, amit meditáció által elérhet.

A só mágiája

Létezik egy ásvány, amely értékesebb a többinél. Egyetlen mágus sem tudott nála hasznosabb anyagot előállítani. Nélkülözhetetlen az élethez. 14 ezer felhasználási módját ismerjük, többek között a tartósítást, a gyógyítást, a termékenység fokozását.

Jósold meg a jövőd kockából!

A kockát számos szerencsejátékban használták a történelem folyamán. Az ókori Egyiptomban, az antik Görögországban, sőt a Távol-Keleten is találtak fából, üvegből, elefántcsontból vagy vasból készült, egytől hatig megszámozott oldalú kockákat – amelyek közkedvelt játéknak számítottak, sőt személyes tanácsokért is fordultak hozzájuk.

Jósolj vérből!

A vércsoportbeli különbségeket hosszú ideig csupán orvosi ügyként kezelték, úgy gondolták, csak a vérátömlesztéskor van fontossága. Időközben azonban a kutatás további meglepő összefüggéseket tárt fel: az azonos vércsoport tagjai alapvető karakterjegyekkel vannak "felruházva".

Júliusi álomnaptár 2012.

Júliusban, akárcsak nyár elején, még mindig fontos lehet embertársaink megértése, és a látszólagos különbségek mögötti egység megtalálása, erre mutatnak rá álmaink is.

Astronet Piactér