2012 - dimenzióváltás

2007. szeptember 16. 09:10 , Legutóbb frissítve: 2007. szeptember 16. 00:00 - Ligeti Zsófi
Július 27. péntek. Tegnap azt üzente az angyalkártya, hogy Raziel arkangyal ezoterikus ismeretek révén segít megérteni a szellemi igazságokat. Szabó Judit legutóbb említett könyvéből pedig valóban sok új információt szereztem a közelgő dimenzióváltásról,
 

A homeopata-lélekgyógyász Mariannal beszélgettem például arról, hogy ha a két felmerült változat közül Gyuszkó felnőtt férfiként tér vissza az életembe, az miképp lehetséges. A felnőttkori teljes lélekcsere ugyanis nagyon ritka. Azonban az viszonylag gyakran előfordul, hogy valaki észrevehetően megváltozik: új szemléletmód, új tulajdonságok adódnak az addigi személyiségéhez. Ennek az is lehet az oka, hogy egy vele azonos lélekcsaládból származó lélekrész hozzáépül a lelkéhez. Anikó ugyanezt mondta nekem.

Szabó Judit könyvében rábukkantam a lélekcsalád fogalmának leírására: "A lélekcsalád egy lény, aki több részre oszlik, amikor belép a dualitás világába. A részekből és a Fensőbbrendű Énből létrejön a lélekcsalád. A Fensőbbrendű Én a magasabb síkokon tartózkodik, a női és férfi részek pedig inkarnálódnak az anyagi világba." "A lelki családotok minden tagjával szemben ugyanazt a mély vonzalmat érzitek."

A mai arkangyal-kártya az Örömteli írás lapjával üzent: "Szakíts rá időt, és jegyezd le a gondolataidat a naplódba, vagy írj cikket, könyvet." Az angyalok ezúttal nyitott kapukat döngetnek.

Hajnalban álmodtam valamit, amiből csak az maradt meg, hogy pozitív üzenet, de a tartalmára nem emlékszem. Viszont van egy olyan érzetem, hogy Gyuszkó dimenzióváltással összefüggő újra testet öltésével volt kapcsolatos. Mielőtt angyalokkal gyógyító jóskártyát húztam, rákérdeztem, mi volt az álmom lényege, mit akart üzenni, miért volt utána pozitív érzésem? A válasz: "Új szerelem: Vagy új partnerre találsz, vagy régi kapcsolatod lobban lángra újra." Mivel azt éreztem, hogy az álom Gyuszkó visszatérésére vonatkozott, lehet, hogy ez a lap azt üzeni, pasiként fog majd betoppanni?

 
Egyéb források mellett a fent említett könyv is azt írja, hogy a fiatalon meghaltak közül sokan gyorsan visszaszületnek: "És amikor legjobban dúl a harc, a legsúlyosabbak a megpróbáltatások, akkor hogy bátorítást és irányítást nyújthassanak, igen sokan lejönnek azokért, akiket nagyon szeretnek, és akikben nagyfokú javulási vágy él. Ez a küzdés az utolsó időkben nagyon erős és nagyon kemény lesz." Az eddig begyűjtött információkból azt szűrtem le, hogy az érett lelkek azért távoznak, mert egyrészt erre az inkarnációjukra vállalt feladataikat teljesítették és az eddigi ruhájuk már szűknek bizonyult. Másrészt az anyagtól elszakadva visszanyert képességeik által segíteni akarnak itt maradt szeretteiknek, hogy alkalmassá váljanak a dimenzióváltás pozitívumainak megtapasztalására.

A várható fordulatig, 2012-ig még nehéz idők jönnek. Ám utána a Föld megújul: "Az általam ismert üzenetek mindegyikében, kivétel nélkül és egyöntetűen a Föld csodálatos újjászületéséről van szó. Mindegyik közlés paradicsomi szépségűnek írja le az új Földet, ahol az emberek békében élnek egymással és a természettel." (Szabó Judit)

Milyen folyamat zajlik most? "A médiumi úton érkezett üzenetek szerint a Föld és minden lakója egy erőteljes átalakulási folyamaton megy keresztül: lehetőséget kap egy erőteljes, intenzív spirituális fejlődésre. Az átalakulás célja, hogy a bolygó és lakói a poláris tudatú, sűrű anyagi létből felemelkedjenek a viszonylag egységesebb tudatú, félanyagi létbe. Ilyen hatalmas, az egész Földet érintő változás igen ritkán adatik meg mind a Föld, mind az emberiség életében. Ráadásul mindez rendkívül rövid idő alatt megy végbe: kevesebb, mint egy emberi generáció alatt. Ez pedig igen intenzív átalakulást követel meg minden egyedtől, aki itt van a Földön, és csatlakozni akar a felemelkedés folyamatához. Az átalakulás a tudatot tágítja, miközben a lélekből eltávolít minden olyat, ami lehúzhatná az alacsonyabb létsíkokra.
Akinek sikerül megtennie ezt a nagy lépést, annak lezárul egy nagy szakasz az inkarnációs ciklusában. Új lappal indultok egy magasabb szintről. Azon a síkon is van születés és eltávozás, csak nem olyan nehéz, mint ahogy ti ismeritek. Ugyanúgy vannak érési folyamatok, ciklusok, hullámzások, csak lágyabban, örömtelibben."


 

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 7 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Fehér Dániel
2009. szeptember 23. 15:00

I.e 4000 a teremtés idö szaka. (kb) Durván 6000 éve volt a teremtés:) Pontosan nem lehet tudni hogy mikor lesz a "világvége". MErt minket keresztényeket ugysem érintenek ezek a dolgok,mert mi a katasztrófák alatt a Mennyböl figyelhetjük meg. Egyet tudok emberek Térjetek meg bűneitökböl! FORDULJATOK Istenhez BIZALOMMAL! NE LOPJ! NE HAZUDJ! NE CSALJ! NE PRAÁZNÁLKODJ! Isten nevét a te szádra feleslegesen fel ne vedd! Ne légy rasszista! Piercing,tetklók -kal le! Cigi le! Igen ezek is démonok amik ezekkel bántanak titeket! És attol még hogy ezt a maják írták nem biztos a dolog. Istenen kivül senkisem tudja (föleg nem emberilény itt a Földön) , hogy mikor lesz a világvége

Martin11
2009. május 1. 19:52

Thelemita Blog http://panepiphanes.blogspot.com/

Balogh Tamas
2009. március 30. 11:36

http://www.valtozz.com/

Kaktusz
2008. szeptember 17. 01:04

Bazz=( Ez most egy vizsga? És ha megbukok???? Mi lesz??? SEGÍTSÉG?? ki kell törölnöm az összes hibámat?????????????? MIWAN??? NEEE ÁÁÁ! WANNAK EMBEREK AKIKET NEM TUDOK ELVISELNI!!!!!!!!!!

Csab
2008. augusztus 24. 00:17

Szerintem olvassátok el ! http://www.zetatalk3.com/hungary/zetahome.htm

Astronet Piactér