Jelenem és jövőm az aura-soma üvegcsék szerint

2007. december 13. 08:10 , Legutóbb frissítve: 2007. december 13. 00:00 - Ligeti Zsófi
November 4. vasárnap. Ismét Mariannál voltam tanfolyamon, a vörös színt elemeztük spirituális szempontból. De mielőtt hozzáfogtunk volna ehhez, Mariann mondta, emeljek le négy aura-soma üvegcsét a polcról, mert a választásaim és azok sorrendje megmutatja,
 

Az üvegcsék sorrendje a következő volt: 92, 42, 26, 53. Az első üveg azt jelképezi, hogy a hozott feladataim közül mit szeretnék megélni, mi az, ami most mozgat. A 92-es üveg, ami alul olajzöld, felül korall, Mariann magyarázata szerint a Szent Grál misztériumával van szoros kapcsolatban, tehát a befogadást szeretném most lélekszinten megélni. Az olajzöld minőséghez a krisztusi szenvedés lezárása tartozik. Benne van mindaz a fájdalom, nehézség, amin keresztülmentem, és ennek beérése közeledik. Lélekben újjászületés előtt állok. A mostani a lélek számára karmikus helyzet, elkerülhetetlen életszakasz. A zöld a gyógyulást, a változást is jelképezi.

Az üveg színei, a zöld és a vörös a jint és a jangot képviselik. A felül levő korall azt mutatja, hogy milyen cselekvésekben tudom megélni, amit a lélek akar. A korall a krisztusi sugár színe Mariann szerint. Ez azt jelenti, hogy a személyiségemben mindaz megmutatkozik, amit a krisztusi energiákról megtapasztaltam. Az újítás vágya most nagyon erős mind a lélekben, mind a személyiségben. Eljött egy karmikus feladat ideje, az egységet szeretném megélni. A 92 számjegyeit összeadva 11-et kapunk: Mariann magyarázata szerint ez a mellérendelt kapcsolatot szimbolizálja, amikor a felek meglátják önmagukat a másikban.
Összegezve a 92-es az újjászületés üvege: a lélek átmegy a transzmutáció tüzén, utána magasabb szinten folytatja útját.

A második üveg azt mutatja meg, hogy melyek most az akadályok, a kihívások. A 42-es üveg alul-felül sárga, és arra utal, hogy az elakadást a félelmek jelentik. Ezek a félelmek racionálisak, megmagyarázhatóak a valósággal, a korábbi tapasztalatokkal. Ám ez mégis romboló, mert átszövi a személyiséget. Ha félek (fél-elem), nem vagyok egész, akkor pedig nem tudok teremteni. Vissza kell találni a gyermeki hithez, elfogadni, hogy én is benne vagyok a Szent Grálban, körülvesz a gondoskodás. Az önkorlátozó hiedelmek is a sárga színhez tartoznak.

 


A harmadik üveg azt mutatja, mi az, amit most élek meg, ami jelenleg történik. A 26-os üveg alul és felül is narancsszínű. A narancs a kék komplementer színe, tehát a víz-elem analógiáját is hordozza. Eszerint a nőiség, a befogadás, az áramlás, a megtisztulás időszakát élem most. Ugyanakkor a narancsban a vörös, a tűz-energia is benne van. A tűz és a víz együtt párát képez, ami felfelé száll. A narancs a kiegészülés lehetőségét is jelképezi. Ezt először önmagamon belül kell megélni, azután történhet meg a külvilágban.

A negyedik üveg a jövőt, a legvalószínűbb fejleményt mutatja. Az alul és felül is halványzöld színű 53-as üvegcse mester-üveg, Azt üzeni, hogy elérkezem ahhoz az úthoz, élethez, igazsághoz, ami az enyém. A zöld a gyógyulást, a szívcsakrát szimbolizálja. Jelenleg a személyiségem energiáival dolgozom, a jövőben pedig felszínre emelkedhet a lélek.

 

November 5. hétfő. Eszter barátnőm nagyszerű hírt közölt: ma tudta meg, hogy babát vár! A bébi várhatóan július közepén, a Rák jegyében születik. Rögtön húztam is lapot, hogy mit üzennek Eszternek az angyalok: "Isten ajándékai (Sandalphon): Mi, angyalok a Teremtődtől hozunk ajándékokat. Nyílj meg a befogadásukra. A mennyország végtelenül hatalmas, és egyre csak tágul, mert folyamatosan szeretetet ad és kap. Ez a szeretet számtalan alakban érkezik el hozzád, és feladatod csupán annyi, hogy elfogadd. Tárd ki a karod az ajándékok előtt!" Azt hiszem, ez igazán találó üzenet. Eszter élete se volt fáklyásmenet korábban, úgyhogy megérdemli, hogy végre teljesüljenek az álmai!

12
Ajánlott cikkek
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!
Eddig 0 darab hozzászólás érkezett!

Hozzászóláshoz lépj be vagy regisztrálj itt!
Hozzászólhatsz a Facebook azonosítóddal is. Klikkelj a "Facebook bejelentkezés" gombra!

A -gal jelölt mezők kitöltése kötelező!Astronet Piactér